Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και οι προκάτοχοί του καλύπτει τους μεγαλοοφειλέτες! BINTEO

YouTube Poster

Δριμεία κριτική άσκησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης απέναντι στην υποκριτική και καιροσκοπική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ενόψει εκλογών φέρνει προεκλογικά νομοσχέδια προς άγρα ψήφων.

Ο Βουλευτής Πέλλας τόνισε πως καμία οικονομική ανάπτυξη δεν σημειώθηκε, αλλά το αντίστροφο, με τις στατιστικές μελέτες να δείχνουν την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων και την υπερφορολόγηση.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σαχινίδης κατέστησε σαφές ότι κανένα κόμμα από το “συνταγματικό τόξο” δεν αναφέρεται στους λίγους οι οποίοι και χρωστούν τα περισσότερα, καθώς 12 μεγαλοοφειλέτες χρωστούν τόσο όσα χρωστούν όλοι οι υπόλοιποι οφειλέτες της Χώρας.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Συναγωνιστής τόνισε ότι απέναντι στον μειοδοτικό ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα της διαφθοράς η μόνη εθνική πατριωτική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-o-suriza-opws-kai-oi-prokatochoi-tou-kaluptei-tous-megaloofei#ixzz5nqOWx9Li

Exit mobile version