Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα” στις εκδηλώσεις για την μάχη στο Χάνι της Γραβιάς

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Χαράλαμπο Γιώτη, την υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλο Φθιώτιδας, Όλγα Βλάχου Γέροντα, τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους Φωκίδας Πρίπορα Ηλία, Τσέλε Νικόλαο και Ευαγγελία Καλλιαμπάκου παρευρέθηκαν στην Γραβιά για τις πανηγυρικές εκδηλώσεις της επετείου της μάχης στο Χάνι της Γραβιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν χιλιάδες κόσμου από το νομό της Φωκίδος και τους γύρω νομούς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος της Βουλής Κωστοπαναγιώτου Ηλίας σε συνεργασία με το δεκανίκι της αριστεράς δήμαρχο Δελφών της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας επιστράτευσαν τον Διοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδος να απειλήσει τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής και να του ζητήσει να μην καταθέσει στεφάνι. Η απάντηση του εκπροσώπου του της Χρυσής Αυγής προς τον Διοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδος ήταν να ασχοληθεί με την αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών και να μην επεμβαίνει σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες και δρώμενα στα οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

Κατά την κατάθεση στεφάνων ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Χαράλαμπος Γιώτης κατέθεσε στεφάνι τρίτος στη σειρά των καταθέσεων, αφού προηγουμένως η συναγωνίστρια Ευαγγελία Καλλιμαπάκου ανακοίνωσε την κατάθεση στεφάνου από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Χαράλαμπο Γιώτη με την “Ελληνική Αυγή”.

Τα χειροκροτήματα του πλήθους ήταν άνευ προηγουμένου, πράγμα που δεν συνέβη με κανέναν άλλον, βουλευτή ή εκπρόσωπο των υπόλοιπων κομμάτων. Αντίστοιχες εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της παρέλασης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-sterea-ellada-stis-ekdhlwseis-gia-thn-machh-sto-cha#ixzz5nqOiK0F4

Exit mobile version