Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Δεν τρώνε πλέον το άνοστο σανό σας οι Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του κυβερνητικού νομοσχεδίου των “διευκολύνσεων”, σημειώνοντας πως είναι κατ΄ουσίαν μια απάτη του ΣΥΡΙΖΑ αφού το να παίρνεις 100 και να επιστρέφεις 1 δεν είναι ελάφρυνση! 

Τόνισε πως τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να δίνεις ασπιρίνη σε καρκινοπαθή, επισημαίνοντας πως η πραγματική ανάπτυξη θα έρθει με την οριζόντια μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ σε όλα τα είδη και τις υπηρεσίες, την μείωση φορολογίας εισοδήματος, την μείωση των εξωπραγματικών και μη ανταποδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και όταν σταματήσει επιτέλους ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων ελεύθερων επαγγελματιών προς όφελος του παρεμπορίου των λαθρομεταναστών.

Τέλος. ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε την ανάγκη για τήρηση της ασφάλειας και της τάξης, καθώς η ασυδοσία και οι καταστροφές των μπαχαλάκηδων αποτελούν πλήγμα στην Οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-den-trwne-pleon-to-anosto-sano-sas-oi-ellhnes-binteo#ixzz5nqP8AO5z

Exit mobile version