Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η φίμωση δεν θα περάσει! Μπορεί να μας έχουν αποκλεισμένους από τα τουρκοκάναλα και τις φυλλάδες τους, δεν μπορούν όμως να μας αποκλείσουν από τις εκλογές. Το μήνυμα της μεγάλης Εθνικιστικής Νίκης είναι διάχυτο σε πλατείες και γειτονιές όπου όλοι οι Έλληνες διατρανώνουν με μια φωνή: “Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω”! Αυτό φοβάται το σύστημα και τα τσιράκια και για αυτό μας εξαφανίζουν από παντού. Θα μας δουν όμως για τα καλά το βράδυ της 26ης Μαΐου και τότε οι εφιάλτες τους θα γίνουν πραγματικότητα. Μαζί σας συναγωνιστές μέχρι την τελική Νίκη!

Δημήτρης Τ.

Ελένη Ζαρούλια: Καταστρέφετε τους αγρότες της Κρήτης για μία ζημιογόνο σύμβαση! BINTEO

Για δυο εβδομάδες τώρα θα μας βομβαρδίσουν από τα κανάλια με τα ψέμματα των κομμάτων του “δημοκρατικού τόξου” για το πόσο ωφέλιμα είναι, πόσο δημοκρατικά και πόσο… εγκληματική είναι η Χρυσή Αυγή. Το μόνο “έγκλημα” της Χρυσής Αυγής είναι ότι δεν συμβιβάστηκε με το βρώμικο παιχνίδι τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού και ότι συνεχίζει απροσκύνητη και ασυμβίβαστη να τους τα λέει, ξεμπροστιάζοντάς τους. Γι΄ αυτό θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή, τους μοναδικούς γνήσιους και τίμιους αγωνιστές εναντίον όλων που ΔΕΝ συμβιβάστηκαν. Προχωρήστε μπροστά και όλοι εμείς είμαστε μαζί σας!

Παναγιώτα Β.

Ένσταση της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη» για την απόρριψη της συμμετοχής της στις εκλογές

Στις 26 Μαΐου ξέρουμε πολύ καλά ποιον θα ψηφίσουμε και γιατί θα τον ψηφίσουμε. Θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή, γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και τα εθνικά μας θέματα. Δεν θα ξαναπέσουμε θύματα ψεύτικων υποσχέσεων, αλλά ούτε και των δήθεν πατριωτών του Μνημονίου. Μόνο Χρυσή Αυγή για να ξαναγίνει η Πατρίδα μας Ελληνική!

Κ. Χ.

Σκασμός Αντωνάκη, γιατί εσύ έφερες τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-14-maiou-20191#ixzz5nqUlRQGC

Exit mobile version