Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στην Σκιάθο

Κλιμάκιο του αυτοδιοικητικού βραχίονα του Κινήματός μας, η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί του Παπαδιαμάντη, την Σκιάθο. Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής, κλιμάκιο συναγωνιστών μετέβη στο νησί προκειμένου να έλθει σε επαφή με ντόπιους συναγωνιστές, φίλους και υποστηρικτές.

Με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη για τη Θεσσαλία, Μαρία Μπίλλη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για τη Π.Ε. Μαγνησίας, Τριαντάφυλλο Πετρούλια, Γεώργιο Σύρο, Κων/νο Αρέθα και Σταμάτη Κωνσταντινάκη αλλά και τους υποψηφίους της Π.Ε. Σποράδων Ιωάννη Μαστροπέρο και Ευαγγελία Κωστοπούλου, οι Συναγωνιστές χάραξαν τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής δράσεως και συντονισμού για τις επικείμενες καθοριστικές αυτοδιοικητικές αλλά και ευρωπαϊκές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η επίσκεψή μας έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τον κόσμο της Σκιάθου, από καταστηματάρχες, επαγγελματίες και νέους. Η Σκιάθος δείχνει πλέον να στρέφεται, χωρίς ενδοιασμούς και μακριά πλέον από κομματικές εξαρτήσεις του παλαιοκομματισμού, στο εθνικιστικό Κίνημα. Είναι εμφανές ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από τις αντιλαϊκές και εθνομηδενιστικές πολιτικές του Σύριζα αλλά και από τις κούφιες υποσχέσεις της νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Για μια Ισχυρή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη Ελλάδα
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-thessalia-sthn-skiatho#ixzz5nteKiCj6

Exit mobile version