Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστη η αίθουσα στην Νάουσα για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής – Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 12 Μαΐου στη Νάουσα Ημαθίας εκατοντάδες συναγωνιστές, φίλοι, υποστηρικτές, στελέχη καθώς και οι βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Αντώνιος Γρέγος και Βλάχου Σωτηρία γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα όπου τελικά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές, παρά την άρση παραχώρησης της δημοτικής αίθουσας -κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- εκ μέρους του Δήμου της Νάουσας, κατόπιν πιέσεων μιας χούφτας μαρξιστοειδών.

Οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν με την εκδήλωση αυτή την κατάλληλη απάντηση σε όσους μάταια απεργάζονται την ανακοπή της νομοτελειακής ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την χώρα.

Με το ξεκίνημα της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας της Ελληνικής Αυγής, οι οποίοι κατά αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

Εκ μέρους όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας, συναγωνιστής Γεώργιος Θεοδώρου.

Στην ομιλία του, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κατήγγειλε τον πρωτοφανή και μεθοδευμένο αποκλεισμό του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη από την προσεχή εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι ο αγνός και ανιδιοτελής αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών θα συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά για μια Μακεδονία Ελληνική και μια Θεσσαλονίκη γαλανόλευκη.

Στη συνέχεια, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ξεκίνησε την ομιλία του καταγγέλλοντας την προσπάθεια ματαίωσης της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου Νάουσας. Αναφέρθηκε στις θυσίες των Ναουσαίων κατά τον απελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων, με αποκορύφωμα το ολοκαύτωμα της Νάουσας που τιμήθηκε και φέτος δεόντως από την Ελληνική Αυγή. Ακολούθως περιέγραψε μερικά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον νομό Ημαθίας και ιδιαίτερα την περιοχή της Νάουσας και τόνισε πως μόνο η Ελληνική Αυγή στην περιφέρεια και η Χρυσή Αυγή σε Εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο διαθέτει εφαρμόσιμες λύσεις σε όλα τα ζητήματα, Εθνικά και κοινωνικά, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή με τον άξιο ηγέτη της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα μπορέσει να φέρει πίσω την πολυπόθητη αξιοπρέπεια και ελευθερία στο Έθνος μας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ξεκίνησε λέγοντας πως παρά τις διώξεις και την διαρκή φίμωση της Χρυσής Αυγής, το κίνημά μας άντεξε και έγινε πιο δυνατό και πιο ακμαίο από ποτέ, δίνοντας λόγο μόνο απέναντι στους Έλληνες πολίτες και πουθενά αλλού. Ο συναγωνιστής ανακοίνωσε και την επίσημη πλέον ανακήρυξη του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία. Παρέθεσε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργεί η προδοσία των Πρεσπών στα Ελληνικά προϊόντα και σε άλλους τομείς, τονίζοντας παράλληλα πως μόνο οι Εθνικιστές έχουν την θέληση και το σθένος να επιλύσουν χρονίζοντα προβλήματα που προέκυψαν από τις προηγούμενες διοικήσεις της περιφέρειας.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυναν όλοι οι παριστάμενοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στον πολυεπίπεδο αγώνα του Κινήματός μας, το οποίο καλείται να ξεπεράσει –επιτυχώς- τα πολυάριθμα εμπόδια που θέτει το ανθελληνικό καθεστώς των διεθνιστών μπολσεβίκων και των φιλελεύθερων δήθεν πατριωτών. Τόνισε την ανάγκη να επανέλθει ο ηρωισμός, η τόλμη και η ρώμη του Ελληνικού Λαού του παρελθόντος. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Ηρωική πόλη της Νάουσας που είναι η γη της θυσίας της Αραπίτσας, όπου οι τούρκοι κατέσφαζαν αμάχους Έλληνες κατά την συνήθη τακτική και πρακτική τους, και οι μπολσεβίκοι διέπραξαν ειδεχθή εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός της αθρόων “ελληνοποιήσεων” αλλοδαπών εισβολέων, κυρίως φανατισμένων μουσουλμάνων, προς αλλοίωση όλων των μελλοντικών εκλογικών αποτελεσμάτων εις βάρος των Ελλήνων.

Ο συναγωνιστής ανέλυσε διεξοδικά και με συγκεκριμένα ιστορικά και ιδεολογικά στοιχεία τους λόγους για τους οποίους η παρουσία των Εθνικιστών στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να ενισχυθεί, ώστε να ανατείλει μια νέα εποχή για την Ευρώπη, που ήταν και πρέπει να παραμείνει ο χώρος του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και του Χριστιανισμού. Κατήγγειλε επίσης ότι η λεγόμενη «Ε.Ε.» δέχεται με ανοιχτές αγκάλες την τουρκία που κατέχει παράνομα Ελληνικά εδάφη, αλλά όχι και την ομόδοξη Ρωσία, την οποία έχουν αποκλείσει ποικιλοτρόπως. Αναφερόμενος στην προδοσία της Μακεδονίας μας, ο συναγωνιστής ανέφερε καταχειροκροτούμενος ότι την ένδοξη πορεία του ανίκητου Μέγα Αλέξανδρου την συνέχισε στη σύγχρονη εποχή ο Παύλος Μελάς, επισφραγίζοντας εις τους αιώνες την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, η οποία ήταν, είναι και θα είναι η σωτηρία του Έθνους, το στέμμα του και η δύναμή του.

Καταχειροκροτούμενος από το πλήθος, τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος στον χειμμαρώδη λόγο του ανέτρεξε αρχικά στις μέρες των άδικων διώξεων, που ξεκίνησαν πριν έξι χρόνια με το μοναδικό «έγκλημα» που έχουμε διαπράξει να είναι η αγάπη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, οι οποίες όμως τελικά χαλύβδωσαν ακόμα περισσότερο την πίστη των συναγωνιστών στην Ιδέα και στον δίκαιο σκοπό του Κινήματός μας, με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, αφού τις τάξεις της Χρυσής Αυγής πυκνώνουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες, και αυτήν την πορεία δεν θα την σταματήσουνε λίγοι παρακρατικοί που υπηρετούν τον ανθελληνικό καθεστώς.

Ο συναγωνιστής κατήγγειλε στη συνέχεια την προδοσία -και όχι συμφωνία- των Πρεσπών και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει το σθένος να αντισταθεί σε όλα τα ανθελληνικά σχέδια των Βρυξελλών και των υποτακτικών τους. Ιδιαίτερα τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα έχει στην νέα Ευρωβουλή εκπροσώπους που θα θέτουν υπεράνω της Ευρώπης την Ελλάδα, ώστε να αποτινάξουμε την δουλεία των τοκογλύφων και των διεθνιστών από την παραπαίουσα πλέον Ευρώπη. Τέλος, ο συναγωνιστής κάλεσε όλους τους παριστάμενους να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία και να διαδώσουν το μήνυμα της νίκης σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Είναι πασιφανές πως όλες οι μεθοδεύσεις των πολέμιων του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος πέφτουν μια προς μια στο κενό. Η Χρυσή Αυγή είναι παντού και δίνει τη μάχη για ένα αύριο που δεν θα είναι ίδιο με το σήμερα. Ο δίκαιος και ωραίος αγώνας για Πατρίδα, Ορθοδοξία και Ελευθερία συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά. Τίποτε δεν σταματάει την άνοδο των Εθνικιστών! Η νίκη έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katamesth-h-aithousa-sthn-naousa-gia-thn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-fwtorep#ixzz5ntfggjwP

Exit mobile version