Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Πειραιά από την “Ελληνική Αυγή” και το Μέτωπο Νεολαίας

Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Πειραιώς, αλλά και κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, παρουσία του υποψήφιου Δήμαρχο Πειραιά Γρηγόρη Δεμέστιχα, πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση στους δρόμους του Πειραιά.

Δεκάδες «αριστεροδεξιοί» παρατρεχάμενοι των διαφόρων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» αναλώνονταν στα πολιτικά τους περίπτερα, απολαμβάνοντας την απαξία του κοινωνικού περίγυρου.

Την ίδια στιγμή, νέοι Εθνικιστές «όργωναν» τόσο το κέντρο του Πειραιά, όσο και το Λιμένα της Ζέας έως και το Μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, μοιράζοντας τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού.

Ειδικότερα, έγινε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, όσον αφορά το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής» για τον Πειραιά και την Αττική, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η αποδοχή των πολιτών του Πειραιά.

Σε πείσμα και προς έκπληξη των κάθε λογής παρακρατικών και κρατικοδίαιτων «αναρχικών», η παρουσία των Εθνικιστών στις γειτονιές του Πειραιά δεν θα εκλείψει. Καθιστώντας σαφές πως ο Πειραιάς παραμένει προπύργιο της Εθνικιστικής ιδέας και της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-stis-geitonies-tou-peiraia-apo-thn-ellhnikh-augh-k#ixzz5numv4BbF

Exit mobile version