Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ: Τουρκικά πολεμικά πλοία περικυκλώνουν την Ρόδο και το Καστελόριζο

Ασυνήθιστα μεγάλη συγκέντρωση τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων παρατηρείται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο. Περίπου 15 τουρκικά πολεμικά πλοία μεταξύ των οποίων φρεγάτες και πυραυλάκατοι κινούνται στα διεθνή ύδατα νότια της Ρόδου, υποτίθεται για άσκηση στα διεθνή ύδατα.

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, καταγράφηκαν πολλές νυχτερινές πτήσεις τουρκικών ελικοπτέρων τα οποία απονηώνονταν από τις τουρκικές φρεγάτες που πλέουν στη θαλάσσια περιοχή. Παράλληλα με όλα αυτά ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, εκτόξευσε απειλές πολέμου, καλώντας τους Έλληνες να «θυμούνται το 1974» και τον Αττίλα. Την προηγούμενη ημέρα τρία τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πέταξαν σε μεγάλο ύψος (περίπου 27.000 πόδια) πάνω από τη Χίο και τις Οινούσσες.

Είναι σαφές ότι οι τούρκοι πραγματοποιούν επίδειξη ισχύος, με την ναυτική τους δύναμη να βρίσκεται στην περιοχή, ενώ τα γεωτρύπανά τους παραβιάζουν την Κυπριακή ΑΟΖ. Βρίσκουν, βεβαίως, και τα κάνουν, αφού απέναντί τους έχουν άνευρες και άτολμες κυβερνήσεις, τόσο στην μητροπολιτική Ελλάδα, όσο και στην Ελληνική Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-tourkika-polemika#ixzz5nunphil5

Exit mobile version