Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αλέν Ντελόν θα τιμηθεί με τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ Καννών!

Ο 83χρονος βετεράνος Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν θα βραβευτεί με τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα των Καννών, αυτή η βράβευση έχει προκαλέσει σάλο στους “προοδευτικούς”, που αντιδρούν καθότι υποστηρίζουν ότι  ο Ντελόν έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί για ακροδεξιές, σεξιστικές και ομοφοβικές απόψεις,

Σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους πριν από την επίσημη έναρξη του διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών, ο διευθυντής του Τιερί Φρεμό απάντησε στις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον της απόφασης του φεστιβάλ να βραβεύσει τον Αλέν Ντελόν με τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα. Ο Φρεμό επιμένει ότι το βραβείο τον τιμά «ως καλλιτέχνη» και «δεν έχει να κάνει καθόλου με τις πολιτικές του απόψεις». Αλλωστε, «δεν του δίνουμε το Νομπέλ Ειρήνης» είπε χαρακτηριστικά!

Είναι δε τόσο “δημοκράτες” όλοι αυτοί οι συμπλεγματικοί τύποι, οι οποίοι δεν μπορούν να βγάλουν την “προοδευτική” τσίμπλα από τα μάτια τους που στην ιστοσελίδα Care2 συγκεντρώθηκαν 18.000 υπογραφές με αίτημα να μην τιμηθεί ο Ντελόν στις Κάννες. Τόσο μικροπρεπείς … που δεν αναγνωρίζουν την σπουδαιότητα του Αλέν Ντελόν ως καλλιτέχνη!

Exit mobile version