Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΚΥΡΙΟΙ, συγχαρητήρια! Είστε το μοναδικό κόμμα που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι για τα προβλήματα του “κόμματος”, όπως όλες οι άλλες συμμορίες θέλουν να ονομάζονται. Ως κάτοικος εξωτερικού, σας διαβεβαιώ ότι ο παλμός της Ελλάδος, ποτέ δεν έπαψε να κτυπά στην καρδιά μας. Έτσι λοιπόν, μετρά από 40 χρονιά στο εξωτερικό, γύρισα συνταξιούχος στην Ελλάδα που αγαπούσα. Αυτά τα χρονιά ενημερωνόμουν για το πώς, τι, ποτέ και ποιος πραγματικά ενδιαφερόταν να κάνει την Ελλάδα μια χωρά άξια του ονόματός της. Λοιπόν, αυτή η χωρά γύρω στο 2000 και μετά, έγινε ένα γκέτο που σήμερα κατάντησε σκλαβοπάζαρο με τους κυβερνώντες να πουλάνε και τους δανειστές να αγοράζουν. Το όνομα δημοκρατία κατάντησε ολιγαρχία, που έφτασε στο ναδίρ όταν ο πρωθυπουργός της πουλάει την Μακεδονία και δεν ρωτάει ΠΡΩΤΑ τον λαό. Ίσως έχει καταλάβει ότι τα «ευροελληνικά ζόμπι» δεν θα του φέρουν καμμιά αντίσταση, γιατί είναι απασχολημένα με τα κόμματα, το κινητό, τον φραπέ, τον Λάκη, τους καμηλιέρηδες που θέλουν μερσεντές και Αλλάχ με όλα πληρωμένα, τα μορφωτικά κανάλια για σεφ και αξεσουάρ που κάνουν κάτι γιαγιάδες να το παίζουν κοπέλες, κάνοντας «Copy and paste» ότι κατεβάζει ο απόπατος από Ευρώπη και Αμερική. Ο Έλληνας 25αρης, που θέλει να δουλέψει για την οικογένεια του, περιμένει ένα χρόνο να πληρωθεί, γιατί αλλιώς δεν θα ξαναβρεί μια άδεια θέση εργασίας. Όταν δεν υπάρχει ΕΠΕΝΔΥΣΗ και ΘΕΛΗΣΗ, δεν υπάρχει εργασία, χρήματα, μόρφωση, αυτάρκεια, νόμος, ασφάλεια, κοινωνία, συντονισμός και αυτοσεβασμός σε όλους τους τομείς. Η Ελλάδα έχει πάρα πολλά φυσικά πλούτη, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες δεν το γνωρίζουν, διότι ούτε μορφώνονται για την χωρά τους, ούτε ενδιαφέρονται να τα αξιοποιήσουν σαν λαός. Οπότε εμφανίζονται  κάτι γυρολόγοι που τα πουλάνε για αυτούς, και οι Έλληνες ζουν με 400 ευρώ σύνταξη, περιμένοντας την 13η να τους σώσει. ΕΙΣΑΣΤΕ οι μονοί Έλληνες με την θέληση να αναστήσετε την ήδη πεθαμένη Ελλάδα και ελπίζω να σας δοθεί η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε, έστω και αν χρειαστεί να «καταβρέξετε» τον ελληνικό λαό και ξυπνήσει από τον μαλθακό ύπνο του. Συνεχίστε τον Αγώνα σας και οι Έλληνες του εξωτερικού είναι μαζί σας.

Μετά τιμής, Δημήτρης Ν.

Προεκλογική ομιλία Ηλία Κασιδιάρη: Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κολωνός – Παρασκευή 17 Μαΐου 20:00 – ΒΙΝΤΕΟ

Η Rass εξαφανίζει τον Ηλία Παναγιώταρο για να βγάλει ασφαλή ποσοστά για τα συστημικά κομματόσκυλα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη. Στην Θεσσαλονίκη κόβεται ολόκληρος ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός της Χρυσής Αυγής, στην Αθήνα ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν συμμετέχει στα debate, μπολσεβίκοι και αναρχικοί απειλούν τηλεοπτικούς σταθμούς που προβάλλουν το τηλεοπτικό σποτ της Χρυσής Αυγής και μετά μας μιλάνε για “δημοκρατία”. Τελευταία φορά που ξύπνησα σ΄ αυτήν την χώρα νόμιζα ο αφελής ότι ήταν η Ελλάδα, πλέον γνωρίζω ότι ζούμε σε μια Σοβιετία όπου ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης συναγωνίζονται μεταξύ τους ποια παράταξη είναι πιο αντιδημοκρατική από την άλλη.

Φάνης Σ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την ψήφιση των μέτρων

Όπου δεν πέφτει κρατικός βούρδουλας για να ποδοπατήσει, χτυπήσει και ψεκάσει τους Έλληνες μπαίνει ο παρακρατικός. Είτε αυτός είναι το παρακράτος των Εξαρχείων και των συναυτώ ομοϊδεατών τους είτε είναι το παρακράτος των λαθρομεταναστών – μισθοφόρων της αριστεράς. Τους έδωσαν στέγη, τροφή, επιδόματα και τώρα τους δίνουν τις πλατείες και τους εμπορικούς δρόμους να μπορούν ανενόχλητοι να ξυλοκοπούν όποιον Έλληνα έχει δικό του μαγαζί και πληρώνει φόρους γι΄αυτό για να μπορούν αυτοί ανενόχλητοι να πουλούν το παράνομο εμπόρευμά τους. Έχουμε γίνει μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα και πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Η λύση είναι μόνο μια και ξεκάθαρη: Χρυσή Αυγή!

Αντρέας Π.

Όργιο ανθελληνισμού και φιλοτουρκισμού από τους άγγλους: Αμφισβητούν ανοιχτά την Κυπριακή ΑΟΖ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-maiou-2019#ixzz5o261O9VU

Exit mobile version