Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις της “Ελληνικής Αυγής” σε Ευκαρπία Κιλκίς και Περαία Θεσσαλονίκης

Στην Ευκαρπία Κιλκίς και στην παραδοσιακή γιορτή πιροσκί παρευρέθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης και ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, συνοδευόμενοι από υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο με κύριο σκοπό την προβολή και την ανάδειξη παραδοσιακών Ποντιακών εδεσμάτων και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.

Οι συναγωνιστές ήρθαν σε επαφή με κατοίκους και επισκέπτες της εκδήλωσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας. Αρκετοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι έσπευσαν να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τους υποψηφίους συμβούλους της Ελληνικής Αυγής, προς τους οποίους και εξέφρασαν την υποστήριξή τους, ευχόμενοι παράλληλα καλή επιτυχία στον πολιτικό αγώνα που διεξάγουν.

Παράλληλα, οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής Αυγής συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 11 Μαΐου συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας και του Μετώπου Νεολαίας της Τοπικής οργάνωσης Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Αντώνη Γρέγο και από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία», προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στην παραλία και σε κεντρικούς δρόμους της Περαίας.

Οι συναγωνιστές ήρθαν σε επαφή με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής και διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια με το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θετική και αρκετοί από αυτούς έσπευσαν να συγχαρούν τους συναγωνιστές και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους.

Η δράση των συναγωνιστών πρόκειται να συνεχιστεί αμείωτη έως την ημέρα των εκλογών, προκειμένου να σπάσει η συνομωσία της σιωπής και του αποκλεισμού και να μπορέσει να ενημερωθεί και ο τελευταίος συμπολίτης μας στην Κεντρική Μακεδονία για το πρόγραμμα και τις θέσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-pantou-eukarpia-n.kilkis-kai-peraia-n.thessalonikhs#ixzz5o4n1J4cc

Exit mobile version