Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άθλια κίνηση από την ΕΠΟ: Έκλεισε «φιλικό αγώνα» με την Τουρκία μία μόλις ημέρα μετά την επέτειο της Άλωσης!

Άθλια κίνηση από την ΕΠΟ: Έκλεισε «φιλικό αγώνα» με την Τουρκία μία μόλις ημέρα μετά την επέτειο της Άλωσης!

Απίστευτο και όμως αληθινό και –δυστυχώς- ανθελληνικό. Η ΕΠΟ έκλεισε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδος με την… Τουρκία στην Αττάλεια στις 30 Μαΐου, μια μόλις ημέρα μετά την επέτειο της αποφράδας 29ης Μαΐου1453 και μόλις 10 ημέρες μετά την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αλήθεια, ο βαθύτατα θρησκευόμενος προπονητής της Εθνικής μας, Άγγελος Αναστασιάδης, είναι ενημερωμένος για το «φιλικό» αυτό; Αν ναι, ποια είναι η τοποθέτησή του; Τόσες χώρες υπήρχαν για να διαλέξουμε αντίπαλο, αλλά οι «φωστήρες» της ΕΠΟ διάλεξαν την… Τουρκία.

Εάν τελικά αυτός ο αγώνας – ντροπή πραγματοποιηθεί και δούμε και κάποιο σχετικό πανό ανθελληνικού περιεχομένου (π.χ. για την Άλωση), ας μην παριστάνουν μετά στην ΕΠΟ τους… αγανακτισμένους, καθώς με την απαράδεκτη στάση τους θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι για την τροφοδότηση του τουρκικού ανθελληνισμού. Το Έθνος και η Ιστορία των Ελλήνων απαιτεί: Ματαίωση του «φιλικού» ΤΩΡΑ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athlia-kinhsh-apo-thn-epo-ekleise-filiko-agwna-me-thn-tourkia-mia-molis-hme#ixzz5o5wcH8u9

Exit mobile version