Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Έτσουξαν» τα προεκλογικά σποτ της Χρυσής Αυγής: Καθεστωτικές εκκλήσεις για παραβίαση της νομοθεσίας και νέους αποκλεισμούς

Αμέσως μετά την αναγκαστική προβολή των τηλεοπτικών σποτ της Χρυσής Αυγής από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ξεκίνησαν οι διάφοροι καθεστωτικοί τις πιέσεις για την παραβίαση της νομοθεσίας και τον αποκλεισμό ακόμα και των προεκλογικών σπότ.

Με οδηγό την παράνομη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το facebook, η καθεστωτική και παρακμιακή LiFo δημοσίευσε άρθρο όπου μέμφεται την εφαρμογή της νομοθεσίας και καλεί σε αποκλεισμό ακόμα και των προεκλογικών σπότ της Χρυσής Αυγής.

Είναι σίγουρο ότι πέραν αυτού του άρθρου, ασκούνται πολυεπίπεδες πιέσεις και απειλές προκειμένου να καμφθεί η νομιμότητα και να αποκλειστούν ακόμα και τα τηλεοπτικά σπότ της Χρυσής Αυγής από τους δέκτες των τηλεοράσεων.

Νομίζουν οι καθεστωτικοί ότι ελέγχοντας τον τηλεοπτικό χρόνο ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν και το εκλογικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, γι’ αυτούς, όμως, ο Ελληνικός Λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και αγκαλιάζει την Χρυσή Αυγή στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etsoujan-ta-proeklogika-spot-ths-chrushs-aughs-kathestwtikes-ekklhseis-gia#ixzz5o5wpsjqW

Exit mobile version