Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν την οργή της Μακεδονίας: Απορρίφθηκε η ένσταση της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη

Τρέμουν την οργή της Μακεδονίας: Απορρίφθηκε η ένσταση της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε σήμερα το πρωί την κατατεθείσα ένσταση της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη” με την οποία ζητούνταν η άρση της αρχικής απόφασης περί μη συμμετοχής της στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου κι ως εκ τούτου η μοναδική παράταξη που έδωσε μάχες εντός κι εκτός δημοτικού συμβουλίου για την Μακεδονία μας φιμώνεται με πρόσχημα τις… “τυπικές διατάξεις”.

Φαίνεται πως η πενταετής παρουσία της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη” στο δημοτικό συμβούλιο δημιούργησε πανικό στο καθεστώς, το οποίο σύσσωμο, από τον απερχόμενο Μπουτάρη μέχρι τους ψευτοπατριώτες όψιμους Μακεδονομάχους, κίνησε γη και ουρανό για να πραγματοποιηθεί αυτός ο πρωτοφανής αποκλεισμός, αποκλεισμός όμως που δεν μπορεί να αναχαιτίσει το κλίμα ανόδου του εθνικισμού στη Θεσσαλονίκη, στην Μακεδονία, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εκλαμβάνουμε την πολεμική του συστήματος ως τιμητική και δηλώνουμε υπερήφανοι για τους αγώνες που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι αλλεπάλληλοι αποκλεισμοί από τα δημοτικά ενημερωτικά μέσα, η άρνηση παραχώρησης χώρων διαφήμισης για την διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, οι αφορισμοί και οι υστερίες των “δημοκρατών” για την αποδοχή των θέσεων μας από συμπολίτες μας, οι θεσμικά εύστοχες παρεμβάσεις μας για τα τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης κι άλλα πολλά αποτελελούν για τους εθνικιστές της Ελληνικής Αυγής τα εύσημα μιας μάχης που δόθηκε εναντίον όλων.

Γνωρίζουμε πως ο αποκλεισμός μας είναι άδικος, αλλά η πολιτική αντιπαράθεση σπάνια διεξάγεται με δίκαιους όρους. Η απουσία εκπροσώπησης του εθνικιστικού ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη δεν σηματοδοτεί “το τέλος του εθνικισμού”, όπως πολλοί ονειρεύονται, αλλά την εντατικοποίηση του αγώνα ενάντια στους “νέους” και “άφθαρτους” της πολιτικής ζωής της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ως γνήσιοι διάδοχοι της εθνοπροδοτικής παρακαταθήκης που αφήνει πίσω του ο Μπουτάρης θα αναλωθούν γύρω από μικρά ζητήματα για να αποφύγουν τις ευθύνες τους για τα ουσιαστικά και μεγάλα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους και όλες οι οποίοι μας υποστήριξαν και που εξέφρασαν με θάρρος την προτίμηση τους στην Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη. Τους καλούμε να αγωνιστούν ώστε να μετατρέψουν την αδικία και την οργή σε πολιτικό αγώνα και να ενισχύσουν την παράταξη και το κίνημα, το οποίο συνεχίζει να πρωταγωνιστεί για να μείνει η Μακεδονία Ελληνική και να παραμείνει η χώρα σε χέρια Ελλήνων.

Εκ μέρους του επικεφαλής και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Θεσσαλονίκη, 16/05/2019

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-thn-orgh-ths-makedonias-aporrifthhke-h-enstash-ths-ellhnikhs-aughs#ixzz5o5xc7no5

Exit mobile version