Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την τουρκική φρεγάτα που έφτασε μέχρι το Σούνιο!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter αναφέρθηκε στις νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην φρεγάτα που έφτασε μέχρι το Σούνιο!

Κοντά στο Σούνιο εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων και συγκεκριμένα μεταξύ Τζιας και Σουνίου πολύ κοντά στις ακτές της Αττικής έπλεε με αναπεπταμένη την ημισέληνο μέχρι πριν από ώρα η φρεγάτα του τουρκικού Ναυτικού Σαλίχ Ρέϊς… ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ;

Βόλτες στα ανοιχτά του Σουνίου και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων κόβει αυτή την ώρα μία από τις πλέον σύγχρονες φρεγάτες του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Πρόκειται για τη φρεγάτα «Σαλίχ Ρέϊς» τύπου ΜΕΚΟ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κινείται μεταξύ Τζιας και Σουνίου, μία ανάσα από τις ακτές της Αττικής.

Όπως σημειώνεται από «κύκλους του Πενταγώνου» η κινητικότητα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της άσκησης «Θαλασσόλυκος», στην οποία παίρνουν μέρος 131 πλοία και 57 αεροσκάφη.

Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση της Τουρκίας στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου εναντίον της χώρας μας, έναν πόλεμο που εκ προοιμίου κερδίζουνε έχοντας απέναντί τους ραγιάδες και υποτελείς, οι οποίοι παραδίδουν γη και ύδωρ, προκειμένου να έχουν ησυχία για να κερδοφορούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ligo-ejw-apo-to…-sounio-brethhke-tourkikh-fregata#ixzz5o5xqXJJu

Exit mobile version