Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΝΝΑΒΗΣ:Οι ενστάσεις και οι φόβοι της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται…

Διαβάζουμε από το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας Τρίπολη 15 Μαΐου 2019:

“Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αρκαδία

Κατασχέθηκαν -141- δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 64 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν οι συλληφθέντες, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ενενήντα (90) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -20- έως -40- εκατοστών περίπου.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε υπόγεια αποθήκη της οικίας των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πενήντα ένα (51) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -10- έως -15- εκατοστών, καθώς και εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας (μηχανισμό και σωλήνες εξαερισμού, μετρητές θερμοκρασίας κ.α.).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης. (πηγή)

Όταν είχε έλθει το σχετικό νομοσχέδιο νομιμοποίησης της κάνναβης στην Βουλή και ο υπουργός Αποστόλου βιαζόταν να το περάσει διότι περίμεναν οι “επενδυτές” (χασισοεπενδυτές…) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε καταψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο κυρίως για τον παραπάνω λόγο! Για άλλη μια φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε δίκιο και επιβεβαίωθηκε στο έπακρο!

Διαβάστε επίσης Ομιλία της Συναγωνίστριας Ζαρούλια στην Τ.Ο. Αθηνών

Νομιμοποίηση χασίς απ’ τα “συντρόφια”: ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

Γ. Σαχινίδης: Θέλετε να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια απέραντη χασισοφυτεία! ΒΙΝΤΕΟ

Ι. Αϊβατίδης: Ο Σύριζα θέλει να νομιμοποιήσει τα ναρκωτικά – Η λαθρομετανάστευση εκτόξευσε την διακίνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Ι. Αϊβατίδης προς συριζαίους: Η κάνναβη που νομιμοποιείτε οδηγεί τους νέους στα ναρκωτικά! 2 BINTEO

Ι. Αϊβατίδης: To νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη αποτελεί προοίμιο της αποποινικοποίησης! ΒΙΝΤΕΟ

Φαρμακευτική κάνναβη: Άλλη μια μπίζνα του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών

Exit mobile version