Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις Ευρωεκλογές στο Σοφικό Κορινθίας – Φωτογραφίες

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο Σοφικό Κορινθίας, έγινε μια ακόμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενόψει των Ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, στρατιωτικός ιατρός, Ταξίαρχος ε.α. και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Νομικός, Δημήτριος Τζεμπετζής.

 

Η αίθουσα  γέμισε από τον κόσμο που ήλθε να ακούσει τους υποψηφίους του Εθνικιστικού Κινήματος. Και σε αυτή την εκδήλωση που υπήρξε αθρόα προσέλευση και αγωνιστική διάθεση και χαιρετισμό πραγματοποίησαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κινήματος. Τον συντονισμό της εκδηλώσεως ανέλαβε ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θανάσης Κλέτας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτριος Τζεμπετζής, μίλησε για το όραμα της Ελληνικής Αυγής, για μια Πελοπόννησο οργανωμένη, με οικονομική ανάπτυξη και με αποτελεσματικές δομές. «Η Πελοπόννησος, είπε, είναι πλούσια γη και κοιτίδα πολιτισμού και τεχνών, αλλά η κακοδιαχείριση και η κατάχρηση εξουσίας, την κατέστησαν ισχνή και υποθηκευμένη. Φτάνει ως εδώ!»… «Θα κάνουμε τους εαυτούς μας, καύσιμο προόδου και γέφυρα προκοπής και ανάπτυξης για να πετύχουμε» είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε για την ανάγκη οι νέοι μας να μην ξενιτεύονται για να βρουν εργασία, αλλά «να εργάζονται στα μέρη τους, αφεντικά στον τόπο τους κι όχι εργάτες στα ξένα, αποκομμένοι από τις ρίζες και τις παραδόσεις».

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, τόνισε την επιτακτική ανάγκη οι Εθνικιστές να έχουν δυνατή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, εκεί όπου διαμορφώνεται το περίπου 70% των νόμων που διέπουν  την Ελληνική πραγματικότητα. Μίλησε για συνεργασία με τις υπόλοιπες Εθνικιστικές δυνάμεις που αναδύονται στην Ευρώπη, σε μια συντονισμένη προσπάθεια, να σταματήσουμε την επιθετική ισλαμοποίηση της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Υπογράμμισε την ανάγκη διαμόρφωσης Ευρωπαϊκής και Εθνικής πολιτικής για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και την στήριξη του δημογραφικού ζητήματος των Ελλήνων. Τέλος υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους την σημαντικότητα αυτών ειδικά των εκλογών, καθώς οι συνεχείς παράνομες ελληνοποιήσεις αλλόφυλων και αλλόθρησκων, θα αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα και θα νοθεύσουν έτσι στη  πράξη την λαική βούληση των Ελλήνων.

Στην ομιλία του το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, έκανε αναφορά στην αγωνιστικότητα των κατοίκων του Σοφικού και της Κορινθίας γενικότερα, που ανέκαθεν δίνουν ισχυρό παρών στους Εθνικούς Αγώνες, ενάντια στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της αριστεράς, που από κοινού σχηματίζουν το λεγόμενο κόμμα των πολιτικών κομμάτων που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Η πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής, τον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδος μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sto-sofiko-korinthias#ixzz5o76QaViB

Exit mobile version