Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψη για την παράνομη φίμωση διακαναλικής της Χρυσής Αυγής: Και η Διοίκηση της ΕΡΤ στο κόλπο!

Ένα… πουλάκι από την “Εφημερίδα Συντακτών” ονόματι Δημήτρης Κανελλόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την παράνομη φίμωση της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στην ΚΥΑ και την απόφαση της διακομματικής επιτροπής.

Αυτήν την φορά η μη προβολή, αλλά και η μη κάλυψη της συνέντευξης Τύπου δεν ήταν μόνο απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ που λειτουργεί κατόπιν εντολών ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η “Εφημερίδα Συντακτών” έγραψε στην ιστοσελίδα της:

Και απεργία η ΠΟΣΠΕΡΤ και απόφαση η διοίκηση της ΕΡΤ, αποτέλεσμα η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής να παίξει σε… κλειστό κύκλωμα. Το «κλειστό», στην κυριολεξία. Η ΕΡΤ μάλιστα έδειξε εκείνη την ώρα ντοκιμαντέρ από την άγρια ζούγκλα. Παρεμφερές με τη Χρυσή Αυγή εδώ που τα λέμε.

Αλλά για κάντε το εικόνα: να έχει στηθεί ο Αρχηγός μαζί με τα στελέχη του να απαντήσουν στις ερωτήσεις για μία διακαναλική συνέντευξη που δεν έδειχναν τα κανάλια. Με άλλα λόγια την είδαν μόνο οι ίδιοι. Σαν νούμερο στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή μοιάζει…”.

Αποδεικνύεται έτσι για πολλοστή φορά ο βρώμικος πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής και ξεμπροστιάζονται τα παπαγαλάκια της ΝΔ που τολμάνε ακόμα να μιλούν για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-gia-fimwsh-diakanalikhs-apo-efhmerida-suntaktwn-kai-h-dioikhsh-t#ixzz5o7QV8Li4

Exit mobile version