Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Οι ΗΠΑ μέχρι και εξέταση DNA θα ξεκινήσουν να κάνουν, προκειμένου να ανακόψουν τα ρεύματα των παράνομων μεταναστών από το Μεξικό. Συγκεκριμένα αυτό γίνεται για να επιβεβαιώσει τις ταυτότητες των μεταναστών που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας. Αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας επιβάλλουν με το ζόρι να γίνουμε δούλοι ενός παράλογου ανθρωπισμού, είναι οι ίδιοι που έχουν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορά τους. Επιτέλους ας ξυπνήσουμε και να δούμε την αλήθεια κατάματα. Οι παράνομοι μετανάστες σκοτώνουν την ίδια μας την Πατρίδα, και αποδομούν πλήρως τον κοινωνικό ιστό της.

Ν.Φ.

Η διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

O Τσίπρας πετάει ένα ξεροκόμματο των 300 ευρώ και μάλιστα για μία και μοναδική φορά, προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων. Τριακόσια ευρώ οι Έλληνες που ματώνουν στους φόρους για μία και μόνο φορά και 450 Ευρώ οι λαθρομετανάστες τακτικά και κάθε μήνα και για πάντα. Μαζί με τα επιδόματα τέκνων, σίτισης και στέγασης, κάθε οικογένεια λαθρομετανάστη φτάνει έως και τα δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Αυτός είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ανατρέψει. Στις εκλογές ψηφίζω Ελλάδα. Ψηφίζω την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Ζήτω η Νίκη!

Μαρίνα Κ.Π.

Σταλινικό πραξικόπημα ΠΟΣΠΕΡΤ: Παράνομη στάση εργασίας για να μην προβληθεί η διακαναλική συνέντευξη της Χρυσής Αυγής

Mας δουλεύουν ψιλό γαζί. Εγκαινιάζουν κάθε τρεις και λίγο το μετρό Θεσσαλονίκης και μετρό δεν βλέπουμε. Έχουν εγκαινιάσει τους μουσαμάδες, τα πόμολα, το ότι έβαψαν έναν τοίχο και μετρό δεν βλέπουμε! Αντιθέτως βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια την εξαθλίωση των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες έβαλαν λουκέτο για να γίνει αυτό το μετρό. Ρε όσες φωτογραφίες και να βγάλετε και όσο παραμύθι και να πουλάτε ο κόσμος δεν θα σας ψηφίσει! Είστε γελοίοι!

Στέλλα Β.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την τουρκική φρεγάτα που έφτασε μέχρι το Σούνιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-maiou-20191#ixzz5o7tQzEOn

Exit mobile version