Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ΗΠΑ διατάζουν και ο Τσίπρας υπακούει: «Μοιραστείτε τα κοιτάσματα με την Τουρκία»

Οι ΗΠΑ διατάζουν και ο Τσίπρας υπακούει: «Μοιραστείτε τα κοιτάσματα με την Τουρκία»

Ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των συμφερόντων των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, έδειξε για μια ακόμη φορά τις προθέσεις της Χώρας που τον έστειλε ως πρεσβευτή εδώ, καθώς σε συνέδριο που οργάνωσε η Πολεμική Αεροπορία στο Τατόι, ζήτησε να μοιραστούν τα κοιτάσματα με την Τουρκία μισά-μισά!

Πιο αναλυτικά, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, στο συνέδριο σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και την κυπριακή ΑΟΖ, μίλησε για διάλογο και φιλία μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, καθώς και για συμφωνίες «win-win» για όλους!

Αμέσως μετά ο πρέσβης των ΗΠΑ μίλησε «για την ανάγκη σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που είναι και ο βασικός στόχος των ΗΠΑ». Όπως διευκρίνισε «είναι πολύ σημαντικό ο κ. Τσίπρας να ταξιδέψει στην Άγκυρα, αφού στο τέλος της ημέρας η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ».

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ανάμεσα στο «κοινό» βρισκόταν και ο ακόλουθος Άμυνας της τουρκικής πρεσβείας, ο οποίος πήρε τον λόγο κι έκανε μία τοποθέτηση περί συνεργασίας-φιλίας και «καζάν-καζάν» Τουρκίας-Ελλάδας, με την οποία συμφώνησε ο Πάιατ.

Ο «His master voice» Πάιατ δίνει την «παραγγελιά» και η αμερικανο-κομμουνιστική «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί με μεγάλη προθυμία το ξεπούλημα του ενεργειακού πλούτου της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-hpa-diatazoun-kai-o-tsipras-upakouei-moirasteite-me-thn-tourkia-ta-koita#ixzz5oAvfIqFC

Exit mobile version