Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα παράνομη φίμωση από την ΕΡΤ: Νέα στάση εργασίας για να μην προβάλουν την συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το σταλινικό πραξικόπημα στην ΕΡΤ κατά παράβαση της ΚΥΑ, των νόμων και του Συντάγματος και της απόφασης της διακομματικής επιτροπής συνεχίζεται!

Μετά τον πραξικοπηματικό αποκλεισμό και την φίμωση της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου από την ΕΡΤ, ήρθε σήμερα μια νέα παράνομη απόφαση.

Η ΕΡΤ σύμφωνα με την απόφαση της διακομματικής επιτροπής και της σχετικής ΚΥΑ είναι υποχρεωμένη να πάρει μια 45λεπτη συνέντευξη από κάθε Αρχηγό κόμματος, να την μεταδώσει και να την αποστείλει στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Παραθέτουμε την σχετική πρόβλεψη της ΚΥΑ: “Άρθρο 3, παρ. 1. Η ΕΡΤ Α.Ε. έχει την υποχρέωση να μεταδίδει σε εθνικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίκτυο μια συνέντευξη διάρκειας σαράντα πέντε (45’) πρώτων λεπτών της ώρας, του αρχηγού ή εκπροσώπου κάθε πολιτικού κόμματος και συνασπισμού συνεργαζόμενων κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, που κατέθεσαν δήλωση κατάρτισης συνδυασμού για τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Η ΕΡΤ Α.Ε. υποχρεούται να επιτρέπει την απευθείας αναμετάδοση των συνεντεύξεων και να διαθέτει δωρεάν το περιεχόμενο των σχετικών μαγνητοσκοπήσεων ή μαγνητοφωνήσεων σε οποιονδήποτε ιδιωτικό ενημερωτικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό επίγειας μετάδοσης που υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα“.

Σήμερα στις 16:00 ενώ ήταν προγραμματισμένο να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου η ΠΟΣΠΕΡΤ κήρυξε εκ νέου στάση εργασίας και η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει.

Έτσι την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης της συνέντευξης του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου έγινε εκ νέου παράνομη στάση εργασίας και η ΕΡΤ μετέδιδε το μήνυμα: “Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ”.

Η φίμωση δεν θα περάσει και όσοι παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-paranomh-fimwsh-apo-thn-ert-nea-stash-ergasias-gia-na-mhn-probaloun-thn#ixzz5oD5ghYxs

Exit mobile version