Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακράτος της αριστεράς: Μολότωφ κατά αστυνομικών για την συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” – ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!

Παρακράτος της αριστεράς: Μολότωφ κατά αστυνομικών για την συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής” - ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!

Με μια ακόμη παράνομη αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής μια δράκα παρακρατικών επιτέθηκε με μολότωφ κατά αστυνομικών στην Λεωφόρο Αθηνών.

Στόχος των χαϊδεμένων παιδιών της “πρώτης φορά αριστερά” κυβέρνησης ήταν να προσεγγίσουν και να παρεμποδίσουν την συγκέντρωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”, η οποία παρά την αντισυγκέντρωση, τους κλειστούς δρόμους και τους κλειστούς σταθμούς Μετρό διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων που έστειλαν μήνυμα για “μια Αθήνα Ελληνική”!

Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι η επίθεση των παρακρατικών με εμπρηστικές βόμβες μολότωφ συνέβη στο φως της ημέρας με φωτογράφους και κάμερες να καταγράφουν η Αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη.

Το κράτος και το παρακράτος της αριστεράς θα λάβει την αρμόζουσα απάντηση το βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν η Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές και η “Ελληνική Αυγή” στις αυτοδιοικητικές θα έχει πετύχει ακόμη μία μεγάλη Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratos-ths-aristeras-molotwf-kata-astunomikwn-gia-thn-sugkentrwsh-ths-e#ixzz5oD8zGybr

Exit mobile version