Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ότι αποφάσισε και προφανώς “διέταξε” το αρμόδιο τμήμα της ΕΡΤ όλων (;) των Ελλήνων λόγω απεργίας τάχα του προσωπικού της, που σημειωτέον εμείς πληρώνουμε, την μη μετάδοση προεκλογικής ομιλίας της Χρυσής Αυγής δεν νομίζω να τιμά την Κρατική Τηλεόραση. Όταν μάλιστα χθές διεκόπη απότομα η προβολή σειράς της (Paradiso delle Signore) για να προβληθεί ολόκληρη ομιλία και παρουσίαση του νέου κόμματος(!) της κας Παπακώστα! Φυσικά στην περίπτωση της εν λόγω πρόθυμης και “συνεργάσιμης” κυρίας δεν θα μπορούσε ποτέ να απεργήσει το εργασιακό σωματείο της καλοπληρωμένης και “ημέτερης” ΕΡΤ! Μάλλον δεν πετύχατε να μας “δουλέψετε” και τόσο… Ραντεβού στις κάλπες!

Α.Κ.

Ουρανία Μιχαλολιάκου, Yποψήφια με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» – BINTEO

100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων και μετράμε 100 χρόνια προδοσίας και πλήρης αδιαφορίας από το ελληνικό κράτος. Από τον Βενιζέλο που πρότεινε νόμπελ ειρήνης στον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ, μέχρι τον Καραμανλή, τον Γιωργάκη που κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο και προσφάτως τον Κοτζιά και το συριζολόι να χορεύουν ανέμελοι στο ελληνοτουρκικό “αδερφάτο”. Και φτάνουμε μόλις χθες όπου έπειτα από μήνυση των Ποντιακών Σωματείων στον Φίλη και αίτημα άρσης ασυλίας του για την μη αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο να σιωπά και να μην διώκει τον υβριστή των Ποντίων Φίλη. Μόνον η Χρυσή Αυγή στάθηκε δίπλα σ΄ εμάς και μόνον η Χρυσή Αυγή αξίζει εκεί μέσα. Οι υπόλοιποι ας πάνε να προσκυνήσουν τον σύγχρονο Κεμάλ, τον Ερντογάν και καλά θα κάνουν στις εκδηλώσεις για την γενοκτονία των παππούδων μας να μην έρθουν.

Γιώργος Θ.

Νέα παράνομη φίμωση από την ΕΡΤ: Νέα στάση εργασίας για να μην προβάλουν την συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι να πάρουν το μήνυμα όλοι οι κλέφτες και οι προδότες. Μια εβδομάδα ακόμη για να δουν πως οι Έλληνες ξυπνήσανε και δεν τους πιάνει πλέον η παραμύθα. Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ημέρα των εκλογών που όλοι τους θα μιλούν για φασιστοποίηση των Ελλήνων, για να γελάσει το χειλάκι μας. Όχι κύριοι δεν είμαστε εμείς φασίστες, εμείς είμαστε αυτοί που χρόνια κοιμόμασταν και επιτέλους έφτασε η ώρα που είδαμε ξεκάθαρα τι αντιπροσωπεύετε και σίγουρα όχι εμάς, την πλειοψηφία των Ελλήνων. Τώρα, όσον αφορά το ποσοστό για το οποίο θέλετε να πάρετε, να γνωρίζετε πως και αυτό κάλπικο είναι μιας που έχετε στρατολογήσει ό,τι πέρασε από τα σύνορα προκειμένου να ρίξει την ψήφο του υπέρ σας. Το είδαμε στις προεκλογικές σας συγκεντρώσεις όπου Έλληνα έψαχνες και Έλληνα δεν έβρισκες!

Φ.Χ.

Άδειασαν οι καταυλισμοί ρομά στην Θήβα για να πάνε στην ομιλία του Τσίπρα στην Λαμία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-maiou-2019#ixzz5oHK1WtpS

Exit mobile version