Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έδωσαν δελτίο ασύλου σε «πρόσφυγα» καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών με διεύθυνση κατοικίας κτίριο υπό παράνομη κατάληψη!

Έδωσαν δελτίο ασύλου σε «πρόσφυγα» καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών με διεύθυνση κατοικίας κτίριο υπό παράνομη κατάληψη!

Άλλη μια απόδειξη ότι στις παράνομες καταλήψεις «προσφύγων» στην Αθήνα διαμένουν και πρεζέμποροι αποτελεί η είδηση που ακολουθεί, καθώς άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν αλλοδαπό που δήλωνε «σύρος πρόσφυγας» και διαπίστωσαν πως εις βάρος του υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, όταν τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης διαπίστωσαν ότι έχει πάνω του ένα δελτίο αιτούντος ασύλου σε ισχύ, στο οποίο αναγραφόταν ως διεύθυνση κατοικίας ένα σπίτι στην οδό Αχαρνών, που βρίσκεται υπό κατάληψη!

Το δελτίο ασύλου εκδόθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 από περιφερειακό γραφεία ασύλου της Αττικής. Ο Σύρος είχε καταδικαστεί ερήμην για υπόθεση ναρκωτικών, στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στην δίκη.

Εκείνο το διάστημα είχε υποβάλλει αίτημα για άσυλο… Με άλλα λόγια, άτομο το οποίο δηλώνει «σύρος πρόσφυγας» είχε δελτίο αιτούντος ασύλου σε ισχύ, με διεύθυνση καταρχάς η οποία δεν ελέγχθηκε όπως έπρεπε, καθώς κατοικούσε σε παράνομη κατάληψη.

Πολύ χειρότερα, ενώ είχε καταδικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών, πήρε το δελτίο αιτούντος ασύλου σαν να μην τρέχει τίποτα! Όποιος πει ότι γίναμε… Ουγκάντα κάνει πολύ μεγάλο λάθος, καθώς η Ουγκάντα είναι πολύ σοβαρότερο κράτος από το δικό μας.

Για το ζήτημα κατατέθηκε σχετική ερώτηση από την Χρυσή Αυγή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-edwsan-deltio-asulou-se-prosfuga-katadikasmeno-gia-upothesh-narkw#ixzz5oHKRureO

Exit mobile version