Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορόσημο «προοδευτισμού» από το υπουργείο Δικαιοσύνης: «Άνοιξε η συζήτηση για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ορόσημο «προοδευτισμού» από το υπουργείο Δικαιοσύνης: «Άνοιξε η συζήτηση για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια»

Η διαδικασία «πολιτικού γάμου» και «τεκνοθεσίας» για τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων δεν απασχολούν μόνο τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και την εξίσου «προοδευτική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, λοιπόν, με αφορμή την… «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας» (IDAHOBIT) η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη αναφέρει σε μακροσκελή δήλωσή της ότι τα ΛΟΑΤΚΙ (σ.σ.: Λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ, ίντερσεξ. Εδώ τελειώνει ο… κατάλογος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δικαιώματα είναι ανθρώπινα δικαιώματα, ο σεβασμός και η προστασία των οποίων είναι στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας, της δημοκρατικής κοινωνίας στην οποία πιστεύουμε και του πολιτισμού μας, ενώ η ανάπτυξη και η πρόοδος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο θα επέλθει μόνο μέσω της εξάλειψης κάθε είδους διακρίσεων και της διασφάλισης της ειρηνικής συμβίωσης, με στόχο την τελική χειραφέτηση της κοινωνίας» και σημειώνει: «Ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Σε άλλο σημείο η Γιαννακάκη σημειώνει: «Ενόψει των Ευρωεκλογών, η σημερινή ημέρα αποκτά ένα πιο χειροπιαστό και συμμετοχικό ρόλο εκ μέρους των πολιτών. Η συμμετοχή όλων στις Ευρωεκλογές, σε λίγες μέρες, μας δίνει ουσιαστικό δικαίωμα λόγου στην κατεύθυνση που θα πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ευρωβουλευτές δεν διαμορφώνουν και αποφασίζουν μόνο για τη νέα νομοθεσία, ελέγχουν παράλληλα και τα άλλα όργανα της ΕΕ. Απέναντι στο φάντασμα του φασισμού και των μισαλλόδοξων πρακτικών εκ μέρους νοσταλγών του πιο μαύρου παρελθόντος της Ευρώπης, ας δώσουμε με την ψήφο μας την απάντηση για το ποια Ευρώπη θέλουμε, το μήνυμα ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού ιδεώδους της ειρηνικής συνύπαρξης, ισονομίας, ισοπολιτείας και δικαιοσύνης, του ιδεώδους του πλούτου της διαφορετικότητας».

Πράγματι, η ψήφος στις ευρωεκλογές μπορεί και θα αποτελέσει μια απάντηση για το ποια Ευρώπη θέλουμε. Δηλαδή την Ευρώπη των Εθνών, των Ομοιογενών Λαών, του Πολιτισμού, της Παράδοσης, της Εργασίας και όχι το τεχνητό δημιούργημα-εφιάλτης που θέλουν να φτιάξουν οι διάφοροι «φρανκεστάιν» της «πολιτικής ορθότητας» που επιθυμούν να αποδομήσουν κάθε φυσική διαδικασία.

Στις 26 Μαΐου έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Εθνικισμού σ’ όλη την Ευρώπη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-oroshmo-proodeutismou-apo-to-upourgeio-dikaiosunhs-echei-anoijei#ixzz5oHPUFgyF

Exit mobile version