Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν θα περάσει η παρακρατική προβοκάτσια στην Καλλιθέα: Τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” θα βρίσκονται στις εκλογές της 26ης Μαΐου κανονικά!

Σε πανικό βρίσκεται το παρακράτος της αριστεράς από την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των συνδυασμών της “Ελληνικής Αυγής” σε όλη την Επικράτεια.

Μετά τις αντισυγκεντρώσεις, τις απειλές, την φίμωση και τον αποκλεισμό οι “γνωστοί – άγνωστοι” του συστήματος προχώρησαν σε μια ακόμη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.

Χθες το βράδυ σύμφωνα με την μαρτυρία του φύλακα 4 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο κτήριο του Δήμου, όπου φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και κατέστρεψαν με χρωστική ουσία τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”.

Η προσπάθεια τους για να ανασχέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την επερχόμενη εκλογική Νίκη είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

Τελούν υπό το κράτος του πανικού, καθώς ο συνδυασμός της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Τρύφωνα Μπουγά καταγράφει διψήφια ποσοστά και τυγχάνει ευρείας απήχησης και αποδοχής από τους δημότες της Καλλιθέας.

Όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την προβοκάτσια και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” αντικαθίστανται και θα βρίσκονται κανονικά την Κυριακή 26 Μαΐου σε όλα τα εκλογικά τμήματα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-tha-perasei-h-probokatsia-tou-parakratous-sthn-kallithea-ta-pshfodeltia#ixzz5oHVLyPN3

Exit mobile version