Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Αγωνιστή της Ορθοδοξίας, Δημήτρη Ανδρεάκου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Σε νέα δίωξη παρέπεμψε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Αρχιφύλακα Δημήτρη Ανδρεάκο, με την ίδια ακριβώς κατηγορία από την οποία είχε απαλλαγεί με δικαστική απόφαση!

Συγκεκριμένα, η νέα δίωξή του για δήθεν «απείθεια», επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την υπηρεσιακή ταυτότητα που εκδίδεται στα πρότυπα της επερχόμενης «κάρτας του πολίτη», οδηγεί εκ νέου τον αγωνιστή Δημήτρη Ανδρεάκο σε νέα απόταξη από το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρεάκος είχε αποταχθεί το 2011 για τον ίδιο λόγο με αλλεπάλληλες αποφάσεις των Πειθαρχικών Συμβουλίων της ΕΛ.ΑΣ. , έμεινε για 5 ολόκληρα χρόνια εκτός Σώματος χωρίς μισθούς και περίθαλψη και επανήλθε το 2016, αφού προηγουμένως δικαιώθηκε από τα Διοικητικά Δικαστήρια.

Τώρα, με νέα πρωτοφανή για τα πειθαρχικά χρονικά πανομοιότυπη δίωξη, ο Ανδρεάκος κατηγορείται πάλι για «απείθεια» και οδηγείται σε νέα απόταξη, με το ίδιο ακριβώς σαθρό «κατηγορητήριο», με απώτερο σκοπό να καμφθούν στη συνείδηση όσοι συνάδελφοί του ή Έλληνες πολίτες, αρνηθούν να παραλάβουν τα διάτρητα από πλευράς ασφαλείας «καρτελάκια» που εκδίδει η ΕΛ.ΑΣ. , τα οποία θα στοιχίσουν, μεταξύ άλλων, 100 εκατομμύρια ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

Η νέα αυτή δίωξη των «χαρτογιακάδων» της ΕΛ.ΑΣ.  αναδεικνύει τον μάχιμο Αρχιφύλακα Ανδρεάκο σε σύγχρονο Ομολογητή της Ορθοδοξίας και της Ελευθερίας της συνείδησης, αφού αποδεικνύει το μέλλον που επιφυλάσσει το σύστημα σε όσους παίρνουν στα σοβαρά τον όρκο τους στο Σύνταγμα και την Πίστη τους.

Ο Ανδρεάκος και η υπεράσπισή του δήλωσαν ευθαρσώς ότι θα προσβάλλουν την απόφαση της απόταξης για ακόμα μια φορά στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη και εφόσον καταπέσει και η νέα μεθόδευση εναντίον του και όσους συμμετείχαν σε αυτήν.

Μάρτυρες, εκτός του Μητροπολίτη (και πνευματικού του) κ.κ.  Φιλάρετου, παρέστησαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής , Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός, ενώ τον εκπροσώπησε ο συνήγορός του Γιάννης Ζωγράφος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emmonikh-h-hgesia-ths-el.as.-me-ton-agwnisth-ths-orthodojias-dhmhtrh-andrea#ixzz5oJdVNerM

Exit mobile version