Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσίαση του περιφερειακού ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» στην Κόρινθο – Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του περιφερειακού ψηφοδελτίου Κορινθίας της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο της Κορίνθου. Ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Τζεμπετζής, ξεκίνησε παρουσιάζοντας με την σειρά τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της Κορινθίας και ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο».

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος αφότου εξήρε το θάρρος των Περιφερειακών Συμβούλων του Δημήτρη Τζεμπετζή να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή την ώρα που κορυφώνεται η καθεστωτική τρομοκρατία, εν όψει των εκλογών, κάλεσε άπαντες να γίνουν Άγγελοι της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές και τις πλατείες, σπάζοντας την συνωμοσία της σιωπής που επιβάλλει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Στρατιωτικός Ιατρός, Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας Αθανάσιος Κωνσταντίνου, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ξεκίνησε αναλύοντας την αναγκαιότητα του Αγώνα της Χρυσής Αυγής σε όλα τα επίπεδα και εν συνεχεία παρέθεσε τις ιδεολογικοπολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για την επερχόμενη μάχη των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε εκτεταμένα στην πολεμική που αντιμετωπίζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε όλα τα επίπεδα, από την συνωμοσία της σιωπής μέχρι τις ξεδιάντροπες συκοφαντίες και τις εκβιαστικές πρακτικές και χαιρέτισε την αποφασιστικότητα των Κορίνθιων για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε καταχειροκροτούμενος, ο Συναγωνιστής και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτριος Τζεμπετζής, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» για όλα τα ζητήματα, ξεκινώντας από την ασφάλεια των πολιτών και φτάνοντας μέχρι την διαφάνεια που απαιτείται στην διαχείριση της Περιφερείας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δημήτρης Τζεμπετζής, «δεν θα διστάσουμε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή μας να το αναφέρουμε στον Εισαγγελέα, το πάρτι που διεξάγεται επί δεκαετίες θα τελειώσει»!

Η εκδήλωση έληξε με τους παριστάμενους όρθιους να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο» είναι οι ακόλουθοι:

Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Δημήτρης Τζεμπετζής

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
3. ΚΛΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
5. ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
6. ΠΛΟΥΜΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
7. ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
8. ΣΤΡΟΥΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
9. ΤΣΙΝΤΖΗΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΤΣΙΟΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
11. ΦΛΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ
12. ΦΟΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
13. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousiash-tou-perifereiakou-pshfodeltiou-korinthias-ths-ellhnikhs-aughs-gi#ixzz5oJgrQJJ2

Exit mobile version