Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Θα μας τρελάνουν τελείως, θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε. Μειώνεται στο 13% λέει ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα δούμε διαφορά στο καλάθι της νοικοκυράς και μάλιστα πανηγυρίζουν ότι τάχα μου πέτυχαν κάτι. Πώς μειώνεται ρε ο ΦΠΑ, αφού 13% ήταν το 2015 άρα επανέρχεται. Για να μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα στην περίοδο των μνημονίων θα πρέπει να πέσει κάτω από το 9%. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Το 2009 ο συντελεστής ΦΠΑ ήταν 9% για τα τρόφιμα και 19% για τα λοιπά είδη παντοπωλείου, τον Απρίλιο του 2010 αυξήθηκε από 9% σε 10% και από 19% σε 20%, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους αντίστοιχα από 10% σε 11% και από 20% σε 21%. Και συνέχιζε την ανοδική του πορεία, την στιγμή που συντάξεις και μισθοί πετσοκόβοταν ακόμη και με την “ηρωική” πρώτη φορά αριστερά. Και έρχονται τώρα προεκλογικώς να μας πουν ότι μειώνεται ο ΦΠΑ, όχι κύριοι δεν μειώνεται ο ΦΠΑ, ούτε καν επανέρχεται ο ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Ελένη Μ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το τεχνητό κλίμα πόλωσης

Ανενόχλητο το παρακράτος του Σύριζα πετάει μολότοφ κατά αστυνομικών και δεν γίνεται καμία σύλληψη. Και για ποιον λόγο παρακαλώ; Επειδή είχε συγκέντρωση την ίδια στιγμή ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή. Μπορεί ο κάθε παρακρατικός, παράνομος να κυκλοφορεί ανενόχλητος να πουλάει ναρκωτικά, να στεγάζει παράνομους μετανάστες, να κάνει καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και να μην συλλαμβάνεται γιατί είναι γιος υπουργού ή γιος βουλευτή, γιατί εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό, την συντήρηση ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Λοιπόν, τελειώσαν τα ψέματα παπαγαλάκια και δουλικά των προδοτικών κομμάτων η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, η Ελληνική Αυγή είναι εδώ και έρχεται να σας συντρίψει πολιτικά για ακόμη μια φορά. Ούτε οι μολότοφ σας μας σταματούν ούτε κανείς σας, γυρίσαμε πιο δυνατοί από ποτέ παρά τις παράνομες διώξεις σας, παρά τις δολοφονίες και να ξέρετε ότι πλέον δεν μας λυγίζει τίποτα! Χρυσή Αυγή μέχρι την νίκη!

Πέτρος Φ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Αγωνιστή της Ορθοδοξίας, Δημήτρη Ανδρεάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Με την επιστημονική έννοια του όρου κύριε Φίλη θα είστε πλέον παρελθόν από αυτήν την χώρα και επιτέλους δεν θα ξαναδούμε και δεν θα ξανακούσουμε τις εμετικές σας και ανθελληνικές σας δηλώσεις. Τα μαθηματικά είναι αμείλικτα και θα δείτε τα ποσοστά σας να κατακρημνίζονται την επομένη των εκλογών. Επίσης με την επιστημονική έννοια του όρου, της επιστήμης της ψυχιατρικής σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε παραδείγματα προκατόχων σας και να αρχίσετε τα φάρμακα, γιατί η περίπτωση σας όπως και των λοιπών συντρόφων σας χρήζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στους καλύτερους τούρκους γιατρούς, να σας υποβάλλουν σε ψυχοχειρουργική, καθώς δεν βρίσκεται άλλη εναλλακτική για την περίπτωσή σας. Άλλωστε, πρώτος σας λοβοτόμησε ο Μαρξ, σειρά ας πάρει τώρα και η επιστήμη…

Β.Λ.

Δεν θα περάσει η παρακρατική προβοκάτσια στην Καλλιθέα: Τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” θα βρίσκονται στις εκλογές της 26ης Μαΐου κανονικά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-19-maiou-2019#ixzz5oJnLiiuW

Exit mobile version