Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τα πάντα πωλούνται, όταν η τιμή είναι σωστή»

«Τα πάντα πωλούνται, όταν η τιμή είναι σωστή»

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό, να απολαμβάνει διακοπές σε πολυτελέστατο κότερο, εφοπλιστικού μεγιστάνα. Έχει κάνει πολλά ο Πρωθυπουργός με τα οποία έχει προκαλέσει τον Λαό. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν θα ήταν τόσο σημαντικές, αν δεν ήταν λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι. Κι αν δεν αφορούσαν έναν Πρωθυπουργό που η πολιτική πορεία του και η εκλογή του δεν είχαν βασιστεί στην υπόσχεση να προστατεύσει τον εργαζόμενο και τον μικρομεσαίο από την πλουτοκρατία.

Κι αν δεν ήταν ένας πολιτικός της Αριστεράς, η οποία συκοφαντεί με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, κρατώντας για τον εαυτό της το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς». Ένα πλεονέκτημα πιο νεκρό και από Αιγυπτιακή μούμια.

Την Χρυσή Αυγή λασπολόγησαν ότι έχει σχέσεις με εφοπλιστικούς κύκλους, αλλά ο Πρωθυπουργός της Αριστεράς δανείζεται κότερα για διακοπές!

Και υπό το βάρος των αποκαλύψεων έκανε δηλώσεις η ιδιοκτήτρια του σκάφους κα Παναγοπούλου, μια κυρία με εκτενές φιλανθρωπικό έργο και σημαντικό βιογραφικό, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι άμισθη σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Δήλωσε λοιπόν, ότι πράγματι δάνεισε το κότερο στον Πρωθυπουργό, καθότι είναι φίλος της και ήταν κουρασμένος.

Δεν ξέρω αν το έκανε για να στηρίξει τον Τσίπρα, πάντως οι δηλώσεις της μάλλον επιβαρύνουν την κατάσταση. Πρώτον διότι ο Πρωθυπουργός είναι νέος άνθρωπος και μόλις τέσσερα χρόνια στην εξουσία και η «κούραση» δεν ταιριάζει στο προφίλ ενός δυναμικού ηγέτη. Δεύτερον διότι ένα κομμουνιστής, έστω και νέο-κομμουνιστής σαν τον Αλέξη Τσίπρα, θα περίμενε κανείς να έχει φίλους π.χ. εργαζομένους και οικοδόμους κι όχι ζάμπλουτους μεγιστάνες.

Αλλά κυρίως γιατί ο αποθανών σύζυγος της κας Παναγοπούλου, ήταν ένας δυναμικός κι ισχυρός εφοπλιστής, που σαν μότο του είχε καθιερώσει την φράση: «τα πάντα πωλούνται, όταν η τιμή είναι η σωστή». Και η ταύτιση ενός Πρωθυπουργού με μια τέτοια πρακτική, είναι τουλάχιστον επικοινωνιακό λάθος, για να μην πω γκάφα και πρόκληση. Ταυτόχρονα βεβαίως είναι και αποκαλυπτική.

Εξηγεί γιατί πουλήθηκε η Μακεδονία, γιατί πουλήθηκε το «σκίσιμο των μνημονίων», γιατί πουλήθηκε η πρώτη κατοικία των Ελλήνων,  γιατί πουλήθηκαν τα «νταούλια» που θα χτυπούσε και θα χόρευαν οι δανειστές…

Είναι καιρός να αντιδράσει ο Λαός. Είναι καιρός να απαιτήσει να σβηστούν όλοι οι πολιτικοί που ψάχνουν την «σωστή τιμή» και είναι καιρός να πάρουν την εξουσία οι Εθνικιστές, που έχουν Τιμή κι όχι τιμή! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-panta-pwlountai-otan-h-timh-einai-swsth#ixzz5oMs1eYpU

Exit mobile version