Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Χθες το βραδάκι πήγαμε για να περπατήσουμε στο Πεδίο του Άρεως και ήταν όλες οι είσοδοι κλειδωμένες. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί από μέσα ακούγονταν δυνατά μουσική. Περπατήσαμε περιμετρικά της περίφραξης μέχρι που φτάσαμε στο άγαλμα του Κωνσταντίνου. Εκεί είδαμε κάτι μουσάτους τύπους να μας ζητούν με τσαμπουκά πέντε ευρώ για να μας επιτρέψουν την είσοδο στο δημόσιο πάρκο! Πουθενά δεν υπήρχε αστυνομικός ή δημοτικός υπάλληλος να μας επιβεβαιώσει ότι έχει παραχωρηθεί νόμιμα ο χώρος. Ποιος τους παραχώρησε τον δημόσιο αυτό χώρο και με ποιο δικαίωμα μας απαγόρευσαν την είσοδο οι αναρχοσυμμορίτες; Η μουσική που ακούγονταν στην διαπασών, τα σουβλάκια και οι μπύρες που πωλούσαν, από που πήραν άδεια για όλα αυτά και γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις; Μετά απορούν γιατί ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Μ. Ι.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βλάπτουν το ίδιο την Ελλάδα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα των ομοφυλόφιλων και όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής έσπευσαν να χαιρετήσουν αυτή την “μεγάλη” εορτή. Σήμερα που είναι τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου κουβέντα! Μην τυχόν και δυσαρεστήσουν τον σουλτάνο Ερντογάν. Αυτή είναι η υποκρισία της ανθελληνικής αριστεράς και της ψευτοπατριωτικής δεξιάς. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο και δυστυχώς για εμάς κάποιοι ελλαδίτες τους ψηφίζουν γιατί βάζουν πρώτα απ’ όλα το προσωπικό τους συμφέρον. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Πουλημένα υποκείμενα όλοι τους!

Ιωάννα Κ.

Πρόκληση Ερντογάν για την Γενοκτονία των Ποντίων: «Η 19η Μαΐου είναι η μέρα που διώξαμε τους εισβολείς»

Έβγαλαν διαφημιστικό την γριά που λέει “Το πορτοφόλι μου δεν λέει ψέματα”. Ας πει κάποιος στην γριά ότι γι’ αυτό χρεοκοπήσαμε, γιατί κάτι γριές, κάτι γέροι και κάτι κακομοίρηδες ψηφίζουν βάσει του πορτοφολιού τους. Το αποτέλεσμα είναι να έρθει ένας Τσίπρας, ένας Μητσοτάκης, να τους αρπάξει το πορτοφόλι από την τσέπη και να στείλε τα παιδιά τους στην ξενιτιά για να μπορέσουν να ζήσουν όπως το 1950 και για να καλύψει το “κενό” να φέρει ορδές ισλαμιστών λαθρομεταναστών να διαλύσουν την Ελλάδα εκ των έσω. Ξυπνήστε Έλληνες, περπατάς έξω από τα σχολεία και δεν ακούς Ελληνικά! Χανόμαστε και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό!

Παναγιώτης Ρ.

19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-20-maiou-2019#ixzz5oSYVarCD

Exit mobile version