Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την ευημερία των αριθμών – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την ευημερία των ανθρώπων

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

«Έχουμε και καβάτζα αν δεν πάει κάτι καλά, έτσι δουλεύει αυτή η κυβέρνηση με αριθμούς, πάνω σε αριθμούς κάνουμε πολιτική»! Τάδε έφη ο εντεταλμένος της οικονομικής πολιτικής της σοσια-ληστρικής, αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας από βήματος βουλής στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις πρόσφατες προεκλογικές παροχές.

Οι δηλώσεις Τσακαλώτου, οι οποίες έγιναν με κάθε επισημότητα στο κοινοβούλιο και συνεπώς δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ούτε μπορούν να χαρακτηρισθούν “fake news”, συνιστούν την πλέον αποστομωτική απάντηση στον όχλο των κρατικοδίαιτων αριστεριστών που κομπάζει πως η αριστερά όχι μόνον αφουγκράζεται τα προβλήματα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων αλλά και αγωνίζεται για την επίλυσή τους. Κάποτε, ένας κεντρώος πολιτικός διακήρυσσε πως «όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι». Μισό αιώνα μετά, η αριστερά (και μάλιστα στην πιο ριζοσπαστική της μορφή) διατυμπανίζει με αλαζονεία και περηφάνια συνάμα πως ευρίσκεται στην υπηρεσία της ευημερίας των αριθμών, προάγοντας κατά τον τρόπο αυτό τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Βεβαίως, η πολιτική ουσία της δήλωσης του υπουργού Οικονομικών συνίσταται στην έμμεση μεν ωμή δε παραδοχή πως οι κυβερνητικές παροχές αποτελούν την ύστατη προεκλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αντιστρέψει το αρνητικό σε βάρος του κλίμα. Στην πραγματικότητα ωστόσο, αποδεικνύουν κάτι πολύ βαθύτερο το οποίο οι Εθνικιστές φωνάζουν εδώ και χρόνια ευελπιστώντας να αφυπνίσουν εκείνες τις συνειδήσεις που παραμένουν δέσμιες φρούδων ελπίδων και προεκλογικών, κάλπικων υποσχέσεων των κομμάτων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου: η αριστερά ευρίσκεται αναμφίβολα και αναμφισβήτητα στην πρωτοπορία των δυνάμεων του διεθνιστικού κεφαλαίου, το οποίο με λύσσα επιτίθεται στους Λαούς και στις Πατρίδες που αρνούνται να υποκύψουν στο νοσηρό δημιούργημα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και κατ’ επέκταση εξουσίας.

Αναμενόμενα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σταθεί στο δέντρο, αρνούμενο μετ’ επιτάσεως να δει το δάσος: στο στόχαστρο της ΝΔ βρίσκεται η προεκλογική παροχολογία και σε καμία περίπτωση η απόδειξη πως η αριστερά δρα ως το μακρύ χέρι της Διεθνούς του Χρήματος. Και τούτο είναι φυσικό διότι ακριβώς η Διεθνής αυτή διαθέτει όχι ένα αλλά δύο χέρια: από τη μια πλευρά η αντεθνική αριστερά και από την άλλη μια ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη «δεξιά», η οποία ντρέπεται ακόμη και να αυτοχαρακτηριστεί ως «δεξιά».

Παρά την προφανή και πρόδηλη αυτή πολιτική πραγματικότητα, οι κομματάρχες της ΝΔ που ράβουν από τώρα κοστούμια για τα υπουργεία και τους δημόσιους οργανισμούς στα οποία θα πέσουν σαν πιράνχας μετά τις εθνικές εκλογές (όπως ακριβώς έκαναν οι αριστεροί με τους ψεκασμένους του Καμμένου το 2015), με θράσος απαιτούν από τους πατριώτες στήριξη και ψήφο για να… «φύγει ο Τσίπρας και οι κομμουνιστές»! Και ποιος ακριβώς θα έρθει μετά τους κομμουνιστές; Θα έρθει ο Μητσοτάκης με τον αρχισύμβουλό του Θεοδωρικάκο, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της ΚΝΕ! Επιπρόσθετα, θα έρθει η ΝΔ με έναν υπουργό Οικονομικών ο οποίος θα λέγει και θα πράττει όσα ακριβώς λέγει σήμερα και πράττει ο κύριος Τσακαλώτος, διότι και η επόμενη κυβέρνηση θα «δουλεύει με αριθμούς, πάνω στους αριθμούς θα κάνει πολιτική»!

Απέναντι στις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, απέναντι στους μηχανισμούς που εργάζονται μανιωδώς για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του διεθνιστικού, τοκογλυφικού κεφαλαίου στέκει σήμερα ένα και μοναδικό Τείχος που προστατεύει τους Λαούς από την διεθνιστική βαρβαρότητα: είναι ο Εθνικισμός τον οποίο τρέμουν και πολεμούν από κοινού αριστεροί και ψευτοδεξιοί, συριζαίοι και νεοδημοκράτες που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για το Λαό και την Πατρίδα αλλά για τα αφεντικά τους που φτωχοποιούν τους συμπατριώτες μας και οδηγούν την Ελλάδα στον όλεθρο και στην καταστροφή.

Όποιος λοιπόν συμφωνεί με τον κύριο Τσακαλώτο που εργάζεται αδιάκοπα για την ευημερία των αριθμών, δύναται να στηρίξει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ ή εναλλακτικά τη ΝΔ που θα πράξει ακριβώς τα ίδια. Όποιος όμως θεωρεί πως έφτασε η ώρα για να ευημερήσει η Πατρίδα και οι άνθρωποί της τότε μπορεί ν’ ακολουθήσει ένα μονάχα δρόμο: εκείνο του Εθνικισμού, εκείνο της Χρυσής Αυγής!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suriza-kai-nd-gia-thn-euhmeria-twn-arithmwn-chrush-augh-gia-thn-euhmeria-tw#ixzz5oSersCko

Exit mobile version