Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναρχικοί μαχαίρωσαν Έλληνα στην Θεσσαλονίκη, επειδή συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Αναρχικοί μαχαίρωσαν Έλληνα στην Θεσσαλονίκη, επειδή συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Έναν 29χρονο μαχαίρωσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι γνωστοί παρακρατικοί κατσαπλιάδες, που υπερασπίζεται ο Σύριζα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι παρακρατικοί επιτέθηκαν στον 29χρονο επειδή αυτός συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Οι παρακρατικοί του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές, τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Η επίθεση έλαβε χώρα εντός πρακτορείου του ΟΠΑΠ και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα του πρακτορείου.

Ομάδα ΔΙΑΣ συνέλαβε δύο εκ των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης, ενώ αστυνομικές πηγές σημείωσαν ότι το θύμα ήταν γνωστό από την συμμετοχή σε συγκεντρώσεις εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό το τελευταίο δείχνει ότι οι περιβόητοι «αντεξουσιαστές» δεν είναι τίποτε παραπάνω από κοινοί ρουφιάνοι και πρακτορίσκοι, οι οποίοι ασκούν ιδεολογικό face control, μαχαιρώνοντας όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.

Το γεγονός δε της προκλητικής ανοχής της πολιτείας είναι απόρροια της κοινής προσπάθειας ΝΔ και Σύριζα για να δημιουργήσουν ένα τεχνητό κλίμα πόλωσης. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εξουδετερώσει τους παρακρατικούς μηχανισμούς της αριστεράς, που λυμαίνονται επί δεκαετίες τον τόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-machairwsan-ellhna-sthn-thessalonikh-epeidh-summeteiche-stis-e#ixzz5oSf6R9ls

Exit mobile version