Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Deutsche Welle για το δίλημμα των Ευρωεκλογών: Ή με τους Εθνικιστές ή με τους πολιτικάντηδες!

Deutsche Welle για το δίλημμα των Ευρωεκλογών: Ή με τους Εθνικιστές ή με τους πολιτικάντηδες!

Μπορεί στην Ελλάδα να προβάλλονται ψευδεπίγραφα διλήμματα για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος και να ψηφίσει τα απολειφάδια της ΝΔ και του Σύριζα, όμως η πραγματικότητα όπως την αποτυπώνουν οι διεθνείς αφέντες, δείχνει τους πραγματικούς φόβους τους.

«”Στις 26 Μαΐου κρίνεται η μοίρα της Ευρώπης” έλεγε στην τελευταία σύνοδο του Ευρωκοινοβουλίου ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν. Το ίδιο πιστεύουν πολλοί άλλοι κορυφαίοι πολιτικοί, από όλες τις πολιτικές ομάδες, στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο. Ο Μάνφρεντ Βέμπερ βλέπει και ένα ακόμη κομβικό δίλημμα: την αντιπαράθεση ανάμεσα σε φιλοευρωπαίους και εθνικιστές. «Η Ευρώπη πάει καλά. Δεν θα αφήσουμε τους εθνικιστές να την καταστρέψουν» επισημαίνει ο υποψήφιος της Κεντροδεξιάς.», σημειώνει το δημοσίευμα της Deutsche Welle, της φωνής του γερμανού κατακτητή.

Αυτό είναι το δίλημμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, πόσω μάλλον στην Ελλάδα, που ταλανίζεται από τα «ανοιχτά σύνορα», τις αφύσικες θεωρίες της παγκοσμιοποίησης και την διαφθορά.

Όπως σε όλη την Ευρώπη, τα κόμματα του κατεστημένου δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά στα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες. Το δίλημμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών είναι σαφές: ή με την Χρυσή Αυγή ή με τους πολιτικάντηδες του κόμματος των πολιτικών κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deutsche-welle-gia-to-dilhmma-twn-eurweklogwn-h-me-tous-ethnikistes-h-me-to#ixzz5oUV9hoyF

Exit mobile version