Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμει ο Μητσοτάκης την ψήφο των Νέων: Λυπηθείτε μας, μην ψηφίσετε την Ακροδεξιά!

Τρέμει ο Μητσοτάκης την ψήφο των Νέων: Λυπηθείτε μας, μην ψηφίσετε την Ακροδεξιά!

Προ ημερών επισημάναμε σε άρθρο μας: «Συστημικοί, τη… βάψατε! Θα πάει στις κάλπες το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ψηφοφόρων».

Κι όπως φαίνεται, οι σάπιοι συστημικοί –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί!- το έχουν πάρει το «μήνυμα» για την κατεύθυνση που θα έχει η ψήφος μεγάλου ποσοστού των 530.000 νέων ψηφοφόρων κι άρχισαν τις… εκκλήσεις για αποτροπή του… αναπότρεπτου.

Έτσι, μιλώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και απευθυνόμενος στους νέους ψηφοφόρους, έκανε έκκληση να μην ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή – προφανώς η ψήφος σε συριζοκουκουέδες δεν τον απασχολεί καθόλου: «Από τους νέους τους ζητώ να μην αφήσουν την πολιτική στους ειδικούς. Να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Όποιος φωνάζει μόνο συνθήματα, φοβάται το μυαλό που κρύβει και αμφισβητεί και χωρίζει τους ανθρώπους με βάση το χρώμα τους, ανήκει σε άλλη εποχή.

Όποιος καμαρώνει μόνο για τα μπράτσα της βίας ματαιοπονεί, γιατί πάντα θα εμφανιστεί κάποιος με πιο δυνατά μπράτσα όπως συμβαίνει στη ζούγκλα. Η ακροδεξιά δεν ταιριάζει στους νέους…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-susthma-tremei-thn-pshfo-twn-newn-koulhs-neoi-luphtheite-mas-mhn-pshfise#ixzz5oV4rNmNc

Exit mobile version