Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” σε Κατερίνη και Συκιά Χαλκιδικής

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις της “Ελληνικής Αυγής” σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Σάββατο 18 Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. Νικόλαος Χρυσομάλλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Πιερίας και από συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς, διανέμοντας ταυτόχρονα ενημερωτικά φυλλάδια.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα θετικά στην παρουσία του κλιμακίου της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” ενώ πολλοί έσπευσαν να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Χρυσομάλλη και τους υπόλοιπους συναγωνιστές, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή τους στον αγώνα που διεξάγει η Χρυσή Αυγή και οι αυτοδιοικητικός της βραχίονας, η “Ελληνική Αυγή” .

Την ίδια ημέρα στην Συκιά του Δήμου Σιθωνίας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στην Π.Ε. Χαλκιδικής, συνοδευόμενοι και από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης με επικεφαλής τον γραμματέα της, συναγωνιστή Στέλιο Χασάπη, μετέβησαν στην λαϊκή αγορά και σε κεντρικούς δρόμους του χωριού, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό του συνδυασμού.

Οι ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις επιδοκιμασίας των κατοίκων της Συκιάς προς την Ελληνική Αυγή και γενικότερα προς την Χρυσή Αυγή, γέμισαν με αισιοδοξία τους συναγωνιστές που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη δράση.

Από κάθε γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας αυξάνουν οι ενδείξεις ότι επίκειται μία πολύ μεγάλη νίκη της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-kentrikh-makedonia-pantou-enhmerwtikes-draseis-se-kat#ixzz5oV57UUHm

Exit mobile version