Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Δέος! Αυτό νιώσαμε, όταν είδαμε να ανάβουν οι δάδες στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και είδαμε το πύρινο 100! 100 χρόνια πέρασαν από τότε που άρχισαν οι σφαγές των Ελλήνων στον Πόντο από τους νεότουρκους. Μόνο περηφάνια για τον Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας που τόσα χρόνια πιστοί στο κάλεσμα της ράτσας και του έθνους μας βρίσκονται πρωτοπόροι στον Εθνικό Αγώνα. Δεν μπορούν να μας καταλάβουν όσοι σκέφτονται με το πορτοφόλι και το προσωπικό συμφέρον τους. Λογικό, δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι, αυτό άλλωστε ορίζει και η Φύση. Ας το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους: Θα είμαστε αιώνιοι στρατιώτες του Έθνους μας ενάντια στους προδότες!

Π. Ι.

Η… “αξιοπιστία” των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων

Άδεια δικαιούται ο φαρμακοχέρης Κουφοντίνας που δολοφόνησε μαζί με τα φιλαράκια του έντεκα ανθρώπους αλλά η γιαγιά και η κάθε γιαγιά στο κρατητήριο, γιατί  δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον η αίσθηση του Δικαίου στην Ελληνική πραγματικότητα. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, αλλά αυτό συμβαίνει 40 και πλέον χρόνια. Οι “ευκολόπιστοι” και οι βολεμένοι μας τους έχουν φορτώσει στον σβέρκο και μας πίνουν το αίμα αυτούς τους άεργους λαίμαργους που δεν έχουν την παραμικρή ντροπή και αξιοπρέπεια. Τρωκτικά αδηφάγα που έχουν νομοθετήσει την ασυλία τους και κατασπαράζουν τις ζωές και την ιστορία μας. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να σιωπήσουμε. Θα μας βρουν μπροστά τους!

Λεωνίδας Ι.

Συνέντευξη υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

Φήμες αναφέρουν ότι με κάθε δημοσκόπηση θα δίνουν και ένα καφάσι… μπανάνες για να μην σας δαγκώσει. Ξεφτιλίζονται οι κακομοίρηδες και μυαλό δεν βάζουν. Τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ! Οι πεθαμένοι που κατάκλεψαν το κράτος και ό,τι αναπνέει. Πολλά γλέντια. Για να μην το κουράζουμε, ούτε την ψήφο μας θα διορθώσουμε, ούτε θα μας πουν οι δημοσκοπήσεις τι θα ψηφίσουμε. Σε έξι μέρες θα έχουμε την μια και μοναδική δημοσκόπηση που μετράει: Την κάλπη! Όλοι εκεί να τους δείξουμε ότι υπάρχει ακόμα Ελλάδα και απροσκύνητοι Έλληνες!

Μιχάλης Τ.

Αναρχικοί μαχαίρωσαν Έλληνα στην Θεσσαλονίκη, επειδή συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-maiou-2019#ixzz5oXvFfhS5

Exit mobile version