Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Pilloni και Florino στην εφημερίδα “Εμπρός”: Φυσικοί σύμμαχοι η Casapound και η Χρυσή Αυγή ενάντια στην τυραννία της Ε.Ε.!

Pilloni και Florino στην εφημερίδα “Εμπρός”: Φυσικοί σύμμαχοι η Casapound και η Χρυσή Αυγή ενάντια στην τυραννία της Ε.Ε.!

Συνέντευξη στον Γιώργο Σύρο για την εφημερίδα “Εμπρός”

Διανύοντας την τελική ευθεία λοιπόν για τη μάχη των Ευρωεκλογών της 26 Μαϊου, το μέτωπο των εθνικών δυνάμεων αντιπαρατάσσεται απέναντι στα στίφη των φιλελεύθερων και των αριστεριστών και των αφηγημάτων τους με δυνατά ψηφοδέλτια, με νέους ανθρώπους, καταρτισμένους επιστήμονες και εθνικιστές με αγωνιστικές περγαμηνές. Το ιταλικό ριζοσπαστικό εθνικό και κοινωνικό κίνημα της Casapound κατέρχεται στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου λοιπόν δίνοντας μια μάχη ενάντια στον πολυπολιτισμό και την Ε.Ε. Υποψήφιες με την CP είναι η Εmmanuela Florino και η Giulia Pilloni, οι οποίες καταθέτουν τις απόψεις τους στο πλαίσιο συνεντεύξεως.

– Γ. Σύρος: Τι σημαίνει να αγωνίζεστε μέσα από τις τάξεις της CP;

Giulia Pilloni: Σημαίνει να αγωνίζονται άνδρες και γυναίκες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από κοινού, ενωμένοι για ένα κοινό στόχο. Σημαίνει να αγωνίζεται κάποιος για την Ιταλία, για τα δίκαια των προγόνων μας και για το μέλλον των παιδιών μας!

Emmanuela Florino: Aγωνίζομαι στην Casapound τα τελευταία 11 έτη, καθώς ενετάχθην στην ηλικία των 20. Η παρουσία των γυναικών στην Casapound αξιολογείται βάσει της αγωνιστικότητας και της συνολικής τους προσφοράς.. Δεν υπήρξε άλλος χώρος εκτός της οικογένειας της CP που να ένιωσα ασφαλής και αισθάνομαι υπερήφανη για αυτήν την επιλογή μου.

– Πώς αποφασίσατε να συμμετάσχετε στις Ευρωεκλογές; Ποια είναι ακριβώς η πολιτική στόχευση της CP και η θέση της απέναντι στην Ε.Ε.;

Giulia Pilloni: Αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε σθεναρώς το «Italexit», την έξοδο της Ιταλίας δηλαδή από την Ε.Ε. και το ευρώ, διότι είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η Ευρώπη δεν μπορεί να αλλάξει. Πρέπει να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να συνεχίσουμε να είμαστε ανεξάρτητο και δυνατό έθνος.

Εmmanuela Florino: Αν και οι εκλογές συνιστούν απλώς μέρος του πολιτικού καθημερινού αγώνα της CP, αισθάνομαι τιμή να εκπροσωπώ το κίνημά μου, μέσω του νότιου τομέα. Θεωρούμε την Ε.Ε. ως κλουβί της γερμανικής και γαλλικής οικονομικής ολιγαρχίας, η οποία μας καταδυναστεύει  οικονομικώς και πολιτικώς. Πρέπει να εξέλθουμε από αυτό, προκειμένου να ανακαταλάβουμε την οικονομική μας και πολιτική μας ανεξαρτησία. Η έξοδος μας από την Ε.Ε. υπαγορεύεται φυσικά και από την ανάγκη ανακοπής της ανεξέλεγκτης λαθρομεταναστεύσεως.

– Ποιο το καθεστώς υπό το οποίο συμμετέχει η CP στις Ευρωεκλογές, δεδομένου του ιδιάζοντος νομικού καθεστώτος στην Ιταλία;

Giulia Pilloni: Σε αυτές τις Ευρωεκλογές συνετάχθημεν στο κίνημα των Destre Unite το οποίο εκπροσωπείται από το ευρωπαϊκό κόμμα ΑΕΜΝ (Alliance of European National Movements). Με αυτήν την ομάδα λοιπόν συνήψαμε μια σύμπραξη εν όψει των Ευρωεκλογών, με σκοπό την επιτυχή μας κάθοδο στις εκλογές με το δικό μας σύμβολο.

Εmmanuela Florino: Όντως, η σύμπραξή μας με το Destre Unite εκπορεύεται από την πρόθεσή μας να συμπορευθούμε με άλλα πατριωτικά κόμματα σε κοινό μονοπάτι συνεργασίας και να προσανατολισθούμε στην ίδια κατεύθυνση.

 – Υποτιθέστω ότι η CP καταφέρνει να εκλέξει ευρωβουλευτή. Ποιος ο πολιτικός στόχος και οι άμεσες ενέργειές σας;

Giulia Pilloni: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν αποφασίζει τίποτε, οι αποφάσεις προέρχονται από την Κομισιόν. Αλλά σίγουρα είναι μια νίκη να αποκτήσουμε βήμα και να ομιλούμε μέσα από το μικρόφωνο του ευρωκοινοβουλίου για την δυναμική διεκδίκησή των εθνικών μας δικαίων και την αναγκαιότητα εξόδου από την Ε.Ε.

Εmmanuela Florino: Ο στόχος μας είναι να εξέλθουμε από την Ε.Ε. Για να αναγεννηθεί η Ιταλία, η μόνη λύση είναι η επανάκτηση της οικονομικής μας ανεξαρτησίας και να επανέλθουν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, να αποκτήσουμε κοινωνική ευημερία, ακόμη και αν αυτό σημαίνει υψηλότερο δημόσιο χρέος, όπως ακριβώς συμβαίνει στην Ιαπωνία ή στις ΗΠΑ. Εξερχόμενη η Ιταλία από την Ε.Ε. δύναται να συνάψει νέες διεθνείς συμμαχίες με χώρες όπως Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, ΗΠΑ.

– Πιστεύετε στην ανάγκη συγκροτήσεως ενός αρραγούς μετώπου ευρωπαϊκών εθνικιστικών κομμάτων; Πόσο εύκολο είναι να επιτευχθεί;

Giulia Pilloni: Η Casapound διατηρεί εξαίρετες σχέσεις με αρκετά εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης, όμως ας σημειωθεί ότι τα κυρίαρχα αντιμεταναστευτικά κόμματα, όπως του Όρμπαν και του Kούρτς, είναι επιφυλακτικά, καθώς ασκούν ένα είδος κριτικής στην ιταλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων περί ελλείματος.

Εmmanuela Florino: Πιστεύουμε σε ένα τέτοιο μέτωπο, μόνο αν έχει να κάνει με αμιγώς πατριωτικά και εθνικιστικά κόμματα, και όχι όπως η Lega, το Κίνημα των 5 αστέρων, το «Fratteli d’ Italia» που διατείνονται ότι πρέπει να παραμείνουμε μέσα στην Ε.Ε. «για να την αλλάξουμε εκ των έσω»…. Η μοναδική λύση είναι αυτή που επέλεξαν οι Άγγλοι, το Brexit, και εμείς αγωνιζόμαστε επομένως για το Ιtalexit. Το όραμά μας είναι μια αληθινή ένωση και όχι ένα μόρφωμα γραφειοκρατών, τραπεζιτών και τεχνοκρατών που καταστρέφουν τους λαούς.

– Θα αποτελούσε καθοριστικής σημασίας μια συμμαχία της CP με τη Χρυσή Αυγή στο Ευρωκοινοβούλιο,δεδομένης της αγαστής συνεργασίας και αλληλεγγύης όλα αυτά τα έτη;

Giulia Pilloni: Μια συμμαχία με τους Έλληνες αδερφούς συνιστά φυσική αναγκαιότητα, ειδικώς σε αυτήν την κρίσιμη ιστορική περίοδο, κατά την οποία οι μεσογειακοί λαοί υφίστανται πρωτοφανή σκληρή λιτότητα ένεκα των επιταγών της Ε.Ε. Η φιλία άλλωστε που μας δένει με τη Χρυσή Αυγή διέρχεται μέσα από το αίμα των πεσόντων συναγωνιστών, Ελλήνων και Ιταλών.

Εmmanuela Florino: Φυσικά είναι σημαντική μια τέτοια συμμαχία. Ανέκαθεν μοιραζόμασταν με τη Χρυσή Αυγή κοινές δράσεις και αγώνες. Είμαστε και οι δύο αποκλεισμένοι από τα μίντια, διότι αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα των λαών μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και αποτινάσσοντας τον τυραννικό ζυγό της Ε.Ε., θα ήταν ευχής έργο.

– Ποιες οι προβλέψεις σας για τις Ευρωεκλογές, δεδομένης της δυναμικής ανόδου του Εθνικισμού στην Ευρώπη;

Giulia Pilloni: Τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια ετών και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αναδεικνύονται πλέον ως μια ενστικτώδη ανάγκη επαναστατικότητας. Η Ευρώπη, η δική μας αληθινή Ευρώπη, έχει κουραστεί από τους γραφειοκράτες που μέλημά τους είναι ο πλουτισμός των τραπεζών εις βάρος των εθνών. Πρέπει να επιστρέψουμε στην εθνική πραγματικότητα, να ανοικοδομήσουμε τα έθνη μας, με ισχυρά φυλασσόμενα σύνορα, μακριά από την επιβαλλόμενη πολτοποίηση, τον πολυπολιτισμό και τη διείσδυση αλλότριων πολιτισμών που δεν μπορούν να αφομοιωθούν.

Emmanuela Florino: Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, γιατί όπως όλοι οι Ναπολιτάνοι είμαι δεισιδαίμων. Γνωρίζω όμως ότι το μονοπάτι που επιλέξαμε είναι το σωστό, δεδομένης της απομονώσεως και των αποκλεισμών από τα καθεστωτικά μέσα. Δείτε πως χειραγωγούν και πως μας συκοφαντούν. Είναι αναμφιβόλως μια απόδειξη. Η Casapound υφίσταται όλη αυτήν την πολεμική και δυσφήμιση, διότι είμαστε η μοναδική μη διεφθαρμένη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να θέσει ένα τέλος στην διαπλοκή και τη δυσωδία της πολιτικής. Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και η δική μας ώρα. Μέχρι τη Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pilloni-kai-florino-sthn-efhmerida-empros-fusikoi-summachoi-h-casapoundkai#ixzz5oXvlIRTJ

Exit mobile version