Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Zougla.gr: Τρίτη δύναμη με διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!

Σε πείσμα των στημένων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύουν οι «εταίρες» των δημοσκοπήσεων κατ’ εντολή των πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, η διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr πλησιάζει πολύ την πραγματική εικόνα της πολιτικής σκηνής.

Εκεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με εξαιρετικά ενισχυμένα ποσοστά, που με την πρέπουσα αναγωγή ξεπερνούν άνετα το διψήφιο.

Η δημοσκόπηση γενικότερα, εμφανίζει τη ΝΔ πρώτη με 26,7% και δεύτερο τον Σύριζα με 23%. Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται Τρίτη πολιτική δύναμη με μεγάλη διαφορά, αφού παίρνει ποσοστό 9,7%, ενώ το ΠαΣοΚ βρίσκεται τέταρτο με 5,2% με βραχεία κεφαλή από το ΚΚ€ που παίρνει 5%. Όλοι οι άλλοι βρίσκονται εκτός κοινοβουλίου.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το τοποθετούμε εγγύτερα στην πραγματικότητα όχι επειδή μας συμφέρει, αλλά επειδή συνάδει και με την αρθρογραφία των καθεστωτικών μέσων, που ουρλιάζουν για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις των ίδιων μέσων δείχνουν την Χρυσή Αυγή να… πέφτει.

Συνάδει, επίσης, και με το κλίμα ενθουσιώδους αποδοχής που αντικρίζουν οι Συναγωνιστές που γυρνάνε ολόκληρη την Επικράτεια. Συνάδει, τέλος και με την πολιτική κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει λαθρομετανάστευση, ανομία, προδοσία της Μακεδονίας και άλλα πολλά που έρχονται.

Όσον αφορά τις συσπειρώσεις των κομμάτων, στην δημοσκόπηση επισημαίνεται ότι η ΝΔ έχει πιάσει «ταβάνι», αφού διατηρεί για πολλούς μήνες υψηλή συσπείρωση και δεν φαίνεται να κερδίζει ιδιαίτερα από το κλίμα πόλωσης που καλλιεργείται. Από την άλλη πλευρά ο Σύριζα αιμορραγεί προς την Χρυσή Αυγή, χάνοντας 7,6% των ψηφοφόρων του και η όποια εισροή ή επιστροφή ψηφοφόρων του αναμένεται μονάχα από το κλεφτοΠαΣοΚ, το οποίο θα απαλλοτριωθεί και θα εξαϋλωθεί εκλογικά.

Κάπως έτσι το πολιτικό κατεστημένο οδηγείται στην καταστροφή του, αφού η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και με το ποσοστό της στην ουσία επιβάλλει την μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα – ΝΔ, που θα αποτελέσει τον επιθανάτιο ρόγχο του συστήματος εξουσίας που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό επί δεκαετίες. Αυτό είναι που τρέμουν οι πολιτικάντηδες και οι «εταίρες» των δημοσκοπήσεων και τους αναγκάζει να βγάζουν κάλπικες δημοσκοπήσεις που το ΠαΣοΚ… ανεβαίνει και η Χρυσή Αυγή… πέφτει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-zougla.gr-trith-dunamh-me-dipshfio-pososto-h-chrush-augh#ixzz5oYzUiIlw

Exit mobile version