Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παρακρατική επίθεση στην Βουλή από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter αναφέρθηκε στην παρακρατική επίθεση των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή.

 

Ανοχύρωτη Πολιτεία η Ελλάδα στο έλεος των “αντιεξουσιαστών” συντρόφων της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Έφθασαν πάλι ασύδοτοι μέχρι την Βουλή. 4 ημέρες πριν τις εκλογές η ένταση μεγαλώνει, σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ η Πόλωση. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΎ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Πριν λίγη ώρα οι “γνωστοί – άγνωστοι” του συστήματος ανέβηκαν από την Όθωνος, πήδηξαν τα κάγκελα από την πλευρά του Αγνώστου Στρατιώτη, πέταξαν μπουκάλια, μαυροκόκκινη μπογιά και καπνογόνο στο κτίριο της Βουλής.

Πρόκειται για τους 30 γνωστούς παρακρατικούς που εκβιάζουν για την άδεια του δολοφόνου της 17Νοέμβρη, τρομοκράτη Κουφοντίνα.

Να σημειωθεί πως εκείνη την ώρα ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ήταν εντός του κτηρίου, ενώ η φρουρά δεν προχώρησε πάλι σε ΚΑΜΙΑ σύλληψη.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tweet-n.-g.-michaloliakou-gia-thn-parakratikh-epithesh-sthn-boulh-apo-tous#ixzz5oZ04R5mZ

Exit mobile version