Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα επεισόδια στους Αγίους Θεοδώρους: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Δασοπυροσβέστες!

Νέα επεισόδια στους Αγίους Θεοδώρους: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Δασοπυροσβέστες!

Στα ψιλά πέρασε η είδηση ότι στους Αγίους Θεοδώρους, οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να πυρπολήσουν την περιοχή και ακολούθως επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα στους Δασοπυροσβέστες, στην προσπάθειά τους να τους εμποδίσουν να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε αρχικά σε κάδο απορριμμάτων μπροστά από παραλιακό μπαρ, στη συνέχεια μια δεύτερη πυρκαγιά μέσα στα Πευκάκια και στη συνέχεια ακόμα μια στον ίδιο χώρο.

Στον ίδιο ακριβώς χώρο όχι περισσότερο από δύο μήνες, θυμίζουμε, είχε βρεθεί ομάδα 27 τζιχαντιστών, η οποία δρούσε για καιρό ανενόχλητη, απειλώντας ακόμη και με δολοφονίες. Εν τέλει, αφότου συνελήφθησαν, αντί να απελαθούν απλώς μεταφέρθηκαν σε άλλα “hot spot” και τώρα έχουμε νέα επεισόδια προερχόμενα από τους «πρόσφυγες» που έχουν τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Είναι σαφές ότι η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» είναι μια ανοιχτή πληγή στο σώμα της Κοινωνίας μας. Επίσης σαφές ότι αυτή την εθνοκτόνα πολιτική την υποστηρίζουν όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής. Αξιομνημόνευτη, σε αυτή την κατεύθυνση, είναι η φράση της καγκελαρίου της Γερμανίας, Μέρκελ, ενώπιον του Μητσοτάκη «ότι είναι θετικό που στην Ελλάδα δεν ασκείται αντιπολίτευση» στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Σε αντιδιαστολή με τους πολιτικάντηδες που φέρνουν το πρόβλημα στις αυλές μας, οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα είναι οι εξής:

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epeisodia-stous-agious-theodwrous-lathrometanastes-epitethhkan-me-macha#ixzz5oZzvVA4S

Exit mobile version