Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τους Δένδια και Μεϊμαράκη, προστίθεται και ο Αβραμόπουλος στους δελφίνους του Μητσοτάκη

Μετά τους Δένδια και Μεϊμαράκη, προστίθεται και ο Αβραμόπουλος στους δελφίνους του Μητσοτάκη

Μετά τον φαντασμένο-ψωνισμένο δανδή Δένδια και τον «παλιά καραβάνα» Μεϊμαράκη, ένας ακόμη επίδοξος «δελφίνος» έρχεται να αμφισβητήσει, εμμέσως πλην σαφώς, την πρωτοκαθεδρία του Μητσοτάκη στην αρχηγική καρέκλα της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξή του δήλωσε, ανάμεσα σ’ άλλα, ότι «Το μυαλό μου και η καρδιά μου είναι στραμμένα προς την Ελλάδα, […]. Από την ώρα που οι πολίτες κρίνουν ότι τους είμαι χρήσιμος για όποιο ρόλο και αποστολή μου αναθέσουν, είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ, πάντοτε στις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Στηρίζω τον Μητσοτάκη αυτή την ώρα, διότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξει ένα δρόμο και μια προοπτική. Από την άλλη όμως κυριαρχεί πάντοτε το πατριωτικό μου καθήκον. Θα επιστρέψω. Τι θα κάνω όταν επιστρέψω; […] Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων».

Με δεδομένο ότι η θητεία του Αβραμόπουλου στην Κομισιόν ολοκληρώνεται το φθινόπωρο, είναι εύκολο να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι ο ιδρυτής ενός «κόμματος» (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών), το οποίο δεν συμμετείχε ποτέ σε εκλογές, επιθυμεί την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ακόμη και αν αυτό συμβεί σε βάρος του νυν επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η δήλωσή του ότι «στηρίζω τον Μητσοτάκη αυτή την ώρα», είναι ολοφάνερο ότι «βγάζει μάτια», καθώς προμηνύει το τι πρόκειται να πράξει ο Αβραμόπουλος την… επόμενη ώρα, δηλαδή μετά τις ευρωεκλογές και εφόσον τα εκλογικά αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουν στην νυν ηγεσία της ΝΔ.

Είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου το πότε ο επόμενος «δελφίνος» θα κάνει την εμφάνισή του, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μόνο η προοπτική της εξουσίας είναι αυτή που κρατά ακόμη ενωμένο το γερασμένο ερείπιο της ΝΔ. Και αν αυτή η εξουσία δεν έρθει, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο πατριδοκάπηλο αυτό κόμμα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-tous-dendia-kai-meimarakh-prostithetai-kai-o-abramopoulos-stous-epidoj#ixzz5oddLx0XQ

Exit mobile version