Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περιοδεία της “Πατριωτικής Αυγής για την Αν. Μακεδονία και Θράκη” σε Έβρο και Ροδόπη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση από την “Πατριωτική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία” και Θράκη στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.

Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Πατριωτικής Αυγής για την ΑΜ-Θ, συναγωνιστή Νικολαΐδη Λευτέρη διένειμαν έντυπο υλικό με το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου αναφορικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές και φυλλάδια με τις θέσεις του συνδυασμού Πατριωτική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Άκρως ενθαρρυντική για τον αγώνα μας ήταν η θερμή υποδοχή των συντοπιτών μας, οι οποίοι δήλωναν οργή κι αγανάκτηση για την λαίλαπα της κυβέρνησης, υπερτονίζοντας την άμεση υποστήριξή τους στο Εθνικιστικό μας Κίνημα.

Οι συναγωνιστές έγιναν για ακόμη μία φορά η φωνή του Kινήματος που τόσο άδικα κι αισχρά έχει φιμώσει το ανθελληνικό καθεστώς και οι διαχειριστές και χειραγωγοί της λαϊκής γνώμης. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη και την οριστική δικαίωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-ths-patriwtikhs-aughs-gia-thn-an.-makedonia-kai-thrakh-se-ebro-ka#ixzz5odsaW5O3

Exit mobile version