Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή και η υποκρισία των συκοφαντών της Χρυσής Αυγής

Η νέα «παρέμβαση» των άεργων παρακρατικών της «αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας» (η οποία είναι τόσο «αναρχική», ώστε να θεωρεί ως πρότυπό της έναν μαρξιστή-λενινιστή όπως ο Κουφοντίνας), δεν εκπλήσσει στο ελάχιστο. Τουλάχιστον, όλους εκείνους που μπορούν να δουν την πραγματικότητα, όπως αυτή βρίσκεται πέρα από τα ψέματα, τα οποία σε καθημερινή βάση σερβίρει το καθεστώς.

Καταρχάς, θα πρέπει να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος έχει τέτοια πολιτική διορατικότητα, ώστε να μπορεί να προβλέπει το μέλλον. Τον Ιούνιο του 2018 είχε πει, πάνω κάτω, ότι σχεδιαζόταν εισβολή στην Βουλή. Σχεδόν έναν χρόνο μετά δικαιώθηκε στην πρόβλεψή του. Μπορεί, βεβαίως, να μιλούσε τότε για «ακροδεξιούς» και η εισβολή τελικά να έγινε από κομμουνιστές (γιατί αυτό είναι ο Ρουβίκωνας στην πραγματικότητα και όχι «αναρχικοί» ή «αντιεξουσιαστές»), στην πρόβλεψή του πάντως έπεσε μέσα.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο καταδικασμένος για ληστεία γιος του ήταν μαζί με μέλη του «Ρουβίκωνα», όταν αυτοί υποδέχονταν με ιαχές επιδοκιμασίας τον Κουφοντίνα στην πρώτη άδειά του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι θέλει με στον νου του.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει η ανακοίνωση του Βούτση για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή, όπου αναφέρει τα εξής: «Αυτού του τύπου οι ενέργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει είναι αντιδημοκρατικές και δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι πρέπει να εξελίσσονται και εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο».

Πολύ ήπια η ανακοίνωση για το μέγεθος της συγκεκριμένης επίθεσης. Δηλαδή το μέτρο αποδοχής ή απόρριψης μιας παράνομης ενέργειας είναι το τι αυτές προσφέρουν στους «κοινωνικούς αγώνες»; Και ποιο είναι το περιεχόμενο αυτών των «κοινωνικών αγώνων»; Προσπαθώντας να «μεταφράσουμε» τα λεγόμενά του, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Βούτσης θεωρεί απλώς ως λάθος κίνηση την επίθεση, καθώς θα μπορούσε αυτή να εξελιχθεί «με πολύ διαφορετικό τρόπο».

Αλήθεια, εάν η επίθεση με μπογιές γινόταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την Συμφωνία των Πρεσπών ή κάποιας άλλης εθνικής προδοσίας, θα έλεγε τα ίδια ο Βούτσης; Ή μήπως τότε θα είχαμε άλλου είδους ανακοίνωση, με δηλώσεις που θα ζητούσαν κάτι λιγότερο από την θανατική ποινή για τους δράστες και τους «ηθικούς αυτουργούς» και φυσικά με τις απαραίτητες προσπάθειες σύνδεσης των δραστών με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Όπου «Βούτσης», μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε άλλο θεσμικό όργανο του «Συνταγματικού τόξου».

Ανάλογη υποκρισία και από την φυλλάδα των συντακτών και την «Αυγή», οι οποίες δεν είχαν την παραμικρή αναφορά για το περιστατικό στην πρώτη σελίδα. Διάβαζες για το οποιοδήποτε απίθανο θέμα, αλλά όχι για την εισβολή στην Βουλή, που ήταν αναμφισβήτητα το θέμα της ημέρας. Εάν όμως οι δράστες ήταν Εθνικιστές καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. «Υπερωρίες» θα χτύπαγε οι Δημήτρης «έχω αστείρευτη φαντασία» Ψαρράς, ο Γιαννάκης «εεε…» Μπασκάκης και η Άντα «ηλικιολόγος τρομοκρατών» Ψαρρά, προκειμένου να «αναλύσουν» το πώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σχεδιάζει «να καταλύσει το πολίτευμα».

Ένα πολίτευμα, το οποίο προφανώς υπερασπίζει ο Κουφοντίνας, ο «Ρουβίκωνας» και οι υπόλοιποι ακροαριστεροί τρομοκράτες, τους οποίους η προαναφερθείσα δημοσιογραφική τριάδα (και άλλοι) δεν θεωρεί ως «εγκληματική οργάνωση».

Θα μπορούσαμε να πούμε πολύ περισσότερα, αυτά όμως αρκούν για να δούμε την βαθύτατη υποκρισία αυτών που σε μόνιμη βάση συκοφαντούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τώρα με τις κινήσεις του «Ρουβίκωνα» και των ομοίων του τότε «πετάνε την μπάλα στην εξέδρα» είτε τηρούν ένοχη σιγή ιχθύος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epithesh-tou-roubikwna-sthn-boulh-kai-h-upokrisia-twn-sukofantwn-ths-chru#ixzz5oeuFUYUn

Exit mobile version