Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Τα παιδιά των υπουργών, αυτοί οι δήθεν επαναστάτες του Ρουβίκωνα που μπήκαν στην Βουλή και πέταξαν μπογιές σήμερα πίνουν αμέριμνα τον καφέ τους. Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι που τους άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες, πρέπει να ήξεραν και τα μικρά τους ονόματα. Αν είναι για “κρατική επανάσταση”, όλα είδατε τι ωραία που γίνονται; Όταν πρόκειται όμως για τον πραγματικό λαό που επαναστατεί, όπως επαναστάτησε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, τότε εκεί δεν υπάρχουν ανοιχτές πόρτες. Εκεί υπάρχουν κλομπ, ληγμένα χημικά και συλλήψεις. Αυτά προς γνώση όλων, που μας πουλάνε τα παραμυθάκια για δήθεν αγώνες, οι πραγματικοί Αγώνες έχουν υψώσει σημαία γαλανόλευκη σ΄ αυτόν τον τόπο και όχι κομματικές σημαίες της αριστεράς.

Σοφία Ν.

Την Κυριακή θα δούμε αγκαζέ τον Άδωνι και τον Πολάκη κατά της Χρυσής Αυγής…

Διαβάζω την ανακοίνωση του τουρκικού προξενείου για την Γενοκτονία των Ποντίων, η οποία αναφέρει πως δεν υπάρχει γενοκτονία παρά φανταστικοί ισχυρισμοί και πρόκειται περί διαστρέβλωσης της ιστορίας και πραγματικά δεν βρίσκω καμία διαφορά από τις δηλώσεις του Φίλη του Σύριζα, του Καιρίδη της ΝΔ και τόσων άλλων ανθελλήνων που βρίσκονται στην Ελληνική Βουλή. Καμία διαφορά απολύτως τούρκοι και τουρκοπροσκυνημένοι, μια γροθιά προκειμένου να μας κάνουν να ξεχάσουμε και να σιωπήσουμε. Μπροστά στο έγκλημα δεν υπάρχει σιωπή και όποιος υποστηρίζει τον εγκληματία είναι συνεργός του. Γι΄ αυτό λοιπόν και εγώ και όλοι οι συγγενείς μου θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή, και ας μας λέει “ακραίες φωνές” ο Ερντογάν και τα τσιράκια του και ο Τσίπρας με τα γιουσιουφάκια του και ο Κούλης με τους γενίτσαρούς του. Καλύτερα ακραίος, παρά προσκυνημένος, καλύτερα ακραίος παρά να ξεχάσω την Ιστορία των παππούδων μου.

Στάθης Θ.

Γιάννης Λαγός στο SuperΒ Πάτρας: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή για να γκρεμιστεί το σάπιο κατεστημένο! BINTEO

Θα τρελαθούμε τελείως! Βαφτίζουν ως πρόκληση της φωτογραφία του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου μπροστά στις μπογιές που έριξαν τα καλοχαϊδεμένα παιδιά του συστήματος. Πρόκληση κύριοι είναι ότι τα παιδιά των υπουργών μπαμπάδων τους μπήκαν ανενόχλητα μέσα στην Βουλή και πέταξαν μπογιές, όχι οι φωτογραφίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής! Δεν τους ενοχλούν τόσα χρόνια που οι ίδιοι καίνε και βανδαλίζουν την Αθήνα. Δεν τους ενοχλεί που τα Πανεπιστήμια έχουν γίνει χειρότερα από φυλακές και τα παιδιά μας κινδυνεύουν από τους μαφιόζους νυχθημερόν. Υποκριτές, κλέφτες και ανίκανοι πολιτικάντηδες. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σπύρος Κ.

Όσο χρήματα και να πετάξει το κλεφτοΠασόκ, πάλι την πλάτη της Χρυσής Αυγής θα βλέπει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-23-maiou-2019#ixzz5ogyaWA8W

Exit mobile version