Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Ηλίας Παναγιώταρος στο News 94,3 – Ηχητικό

YouTube Poster

Στο News 94,3 μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Ηλίας Παναγιώταρος για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και τις επερχόμενες εκλογές.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Βουλή καταδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για την ανομία και την έλλειψη αστυνόμευσης, ενώ επισήμανε ότι με την “Ελληνική Αυγή” θα επανέλθει η δημόσια ασφάλεια σε κάθε περιοχή της Αττικής.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πέρα από την ασφάλεια των πολιτών για την Ελληνική Αυγή για την Αττική η διαχείριση των απορριμμάτων και η αντιμετώπιση του δημογραφικού αποτελούν επίσης βασικές προτεραιότητες.

Τέλος, ο Ηλίας Παναγιώταρος αποκάλυψε ότι παρά την τραγωδία στο Μάτι, δεν έχουν ληφθεί αποτελεσματικά μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον, καθώς ούτε οι κάτοικοι των επίφοβων περιοχών λαμβάνουν ενημέρωση, ούτε υπάρχει ενίσχυση των πυροσβεστικών και λοιπών δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-perifereiarchhs-attikhs-hlias-panagiwtaros-sto-news-943-hchhti#ixzz5ok83sLns

Exit mobile version