Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύ… παλτό ο Κυριάκος: «Την Κυριακή το σκορ Τσίπρας-Μητσοτάκης θα είναι 1-0!» BINTEO

YouTube Poster

Λέμε συχνά πυκνά για τον αμόρφωτο Τσίπρα που θα πάει «και στην Λέσβο και στην Μυτιλήνη» και άλλα τέτοια ευτράπελα. Ο Μητσοτάκης, όμως, δεν πάει και πολύ πίσω, αφού επίσης δεν διακρίνεται για την ευστροφία του.

Έτσι μιλώντας σε ραδιοσταθμό που πρόσκειται στον Σύριζα και προσπαθώντας να περιγράψει με ποδοσφαιρικούς όρους τις επικείμενες εκλογές είπε ότι «Την Κυριακή το σκορ Τσίπρας-Μητσοτάκης θα είναι 1-0!».

Είχαμε καταλάβει, βεβαίως, καιρό τώρα ότι ο Μητσοτάκης κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει την διαφορά σε χαμηλά επίπεδα, αν όχι να χάσει κιόλας. Με τον κόσμο να βράζει εις βάρος των κομμουνιστών, ο Μητσοτάκης έχει επιδοθεί σε πλειοδοσία αριστερισμού, προβάλλοντας κάποιους «Καιρίδηδες», «Ψαριανούς» και «Τατσόπουλους».

Πέρα από το λεκτικό ατόπημα, ο Μητσοτάκης με κάθε τρόπο και συνεχώς αποδεικνύει πως μόνο η ΝΔ μπορεί να χάσει από τον καταρρέοντα Τσίπρα. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να διασφαλίσει την οριστική και αμετάκλητη ήττα της αντεθνικής αριστεράς, είτε ροζ, είτε κόκκινης, είτε… γαλάζιας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polu-palto-o-kuriakos-thn-kuriakh-to-skor-tsipras-mhtsotakhs-tha-einai-1-0#ixzz5ok9V7Xuy

Exit mobile version