Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα στάση εργασίας από την ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ για να μην μεταδοθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Το ίδιο βιολί συνεχίζουν να παίζουν οι συνδικαλιστές της… ΣΟΒΙΕΡΤ κατά παράβαση του Συντάγματος και των Νόμων. Έτσι πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε νέα παράνομη στάση εργασίας, ώστε να μην μεταδοθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στον σταθμό Λαρίσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι κρατικοδίαιτοι “κομισάριοι” του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ : “Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφασή της προκηρύσσει στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη 23/05/2019 από τις 18:00 έως τις 20:00 προκειμένου να μην μεταδοθεί η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ συνεχίζουν αταλάντευτα στις αρχές και στις αξίες που καθορίζονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, την δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και ενάντια στο μίσος, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία“.

Σημειώνουμε πως για μια ακόμη φορά θα ακολουθηθούν όλες οι δέουσες νόμιμες ενέργειες και οι υπεύθυνοι της νέας αυτής παρανομίας θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter αναφέρθηκε στην νέα παράνομη στάση εργασίας της ΕΡΤ.

Μία ακόμη απαγόρευση σε προεκλογική περίοδο της ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ. Μια ακόμη απόδειξη του πόσο γελοίο είναι το επιχείρημα της ΝΔ περί συνεργασίας. Νέα στάση εργασίας σήμερα των “συντρόφων” για να μην μεταδώσουν την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Η κόκκινη Χούντα δεν θα περάσει! #ΝΔ

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για τις επικείμενες Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Θανάσης Κωνσταντίνου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική” , Ηλίας Παναγιώταρος και ο υποψήφιος Δήμαρχος με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”, Ηλίας Κασιδιάρης.

Κεντρικός ομιλητής: Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Πέμπτη 23 Μαΐου, Δηλιγιάννη 50 (Σταθμός Λαρίσης), 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kentrikh-proeklogikh-sugkentrwsh-chrushs-aughs-pempth-23-maiou-1900#ixzz5om5ovS6B

Exit mobile version