Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ανεβασμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή ακόμα και σε δημοσκόπηση του «Έθνους»

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τις εκλογές και ακόμα και οι πιο εμπαθείς φυλλάδες αναγκάζονται την τελευταία στιγμή να αλλάξουν ρότα και εκεί που έδειχναν το κλεφτοΠαΣοΚ «τρίτη δύναμη» μπας και κοροϊδέψουν κανέναν αδαή, τώρα άξαφνα αρχίζουν και ομολογούν την αλήθεια, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, έχοντας μάλιστα εξαιρετικά ενισχυμένα ποσοστά.

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε δημοσκόπηση της Κάπα Research για την εμπαθή, εναντίον της Χρυσής Αυγής, εφημερίδα «Το Έθνος», όπου πιστοποιείται άνευ αμφιβολίας το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ενισχυμένα ποσοστά.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της Κάπα Research, δείχνει την Νέα Δημοκρατία πρώτη με 27,8%, τον Σύριζα δεύτερο με 24,4%, την Χρυσή Αυγή Τρίτη με 6,9% (το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή φτάνει περίπου στο 8%), ενώ το ΠαΣοΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 6,3%. Πάνω από τον πήχη του 3% βρίσκεται από κει και πέρα μόνο το ΚΚΕ με ποσοστό 5,3%.

Είναι, βεβαίως, σαφές ότι το 12,3% των «αναποφάσιστων» και των «μη έγκυρων» δεν μοιράζεται αναλογικά στα κόμματα, όπως ορίζει η Στατιστική, αλλά αποτελείται κυρίως από την ψήφο της Χρυσής Αυγής, που την αποκαλούνε «κρυφή», αλλά στην πραγματικότητα είναι κρυμμένη από τα χαλκεία των δημοσκόπων.

Κυριακή, κοντή γιορτή, όμως, και οι δημοσκόποι θα προσπαθούν να εξηγήσουν για ακόμα μια φορά το πώς τους «ξέφυγε» το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα προκαλέσει για άλλη μία φορά αίσθηση και έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekathara-trith-politikh-dunamh-me-anebasmena-pososta-h-chrush-augh-akoma-k#ixzz5om6qUydI

Exit mobile version