Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ρέστα τους δίνουν ψευτοδεξιοί, φυλλάδες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις για την νεκρανάσταση του κλεφτοΠασόκ

Τα ρέστα τους δίνουν ψευτοδεξιοί, φυλλάδες και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις για την νεκρανάσταση του κλεφτοΠασόκ

Κόβουν φλέβες στην ΝΔ και στα χαλκεία τους για να σπρώξουν όσο μπορούν το κλεφτοΠασόκ, αλλά το… κουτσό άλογο της Φώφης δεν μπορεί να περπατήσει.

Όσα λεφτά και να πετάνε οι Πασόκοι σε διαφημίσεις, σποτ, προεκλογικές συγκεντρώσεις και όση αβάντα και αν έχουν από τις φυλλάδες και τα κανάλια του συστήματος, το βράδυ της 26ης Μαΐου είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι θα δουν για ακόμη μια φορά την πλάτη της Χρυσής Αυγής.

Είναι μάλιστα τέτοια η πώρωση των Νεοδημοκρατών για να βγάλουν με το ζόρι το Πασόκ τρίτο κόμμα που το μόνο που δεν έχουν κάνει (ακόμα…) είναι να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν οι ίδιοι την Γεννηματά.

Σε αυτό το πλαίσιο της μάταιης προώθησης εντάσσεται η χαλκευμένη δημοσκόπηση της Pulse που πρόβαλε πριν λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Εκεί παρά τον φόβο της αναπόφευκτης Κυριακάτικης ξεφτίλας η Pulse εμφάνισε τρίτο κόμμα το διαλυμένο κλεφτοΠασόκ (!), αν και της ξέφυγε μια κάρτα με την διαρροή ψήφων της ΝΔ που έδειχνε μετακίνηση ψηφοφόρων από την ψευτοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή.

Στο ίδιο μήκος κύματος δημιουργίας ψεύτικων εντυπώσεων και άρθρο των “Νέων” που κάνει λόγο για φαβορί το κλεφτοΠασόκ για την τρίτη θέση σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, κάνοντας επίκληση μάλιστα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Το τεράστιο ψέμα τους καταρρέει άμεσα, καθώς παραθέτουμε σχετικό πίνακα αποδόσεων για τις Ευρωεκλογές από την Novibet, όπου το κλεφτοΠασόκ και το ΚΚΕ τρώνε την σκόνη της Χρυσής Αυγής.

Ψευτοδεξιοί, ψευτοδημοσκόποι, παπαγαλάκια, ψεύτες και συκοφάντες σας προειδοποιούμε: Την Κυριακή το βράδυ ΠΑΛΙ θα ψάχνετε λαγούμι να κρύψετε την κατάντια σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pulse-kai-nea#ixzz5om7inGYB

Exit mobile version